Top product, goede informatie.

Temperatuursensor voor mijn david brown gekocht, op de site staat het product super goed omschreven. Inclusief temperatuur i.c.m. weestandswaarde. Top!!

Prima verkoper

Producten Snel correct en volgens afspraken afgeleverd . Site is dik in orde en makkelijk te doorzoeken.

Overzichtelijke website, goede prijzen en erg snel geleverd

Overzichtelijke website, goede prijzen en erg snel geleverd

Snelle fijne service

Snelle levering voor goede prijs. Een dingetje vergeten mee te leveren en het werd probleemloos en snel opgelost. Super!

Ik ben goed geholpen en kon mijn bestelling aan de balie ophalen.

Alles prima geregeld.

Mijn bestelling zelf afgehaald, lag netjes klaar zoals afgesproken.

Snel en goed zoals het hoort

Fijn bedrijf, ruim assortiment, netjes geprijsd en snel verzonden. Bedankt maar weer.

Goed contact met email en ook een snelle levering bedankt

Goed afgehandeld

Zeer snel en goed op tijd

Uitstekend bedrijf die een snelle levertijden hanteert.

Zeer goede telefonische service

1x gebeld om het juiste product te vinden en 1x voor de montage ervan. Beide keren zeer goed telefonisch geholpen

Zeer snelle levering,en mooie producten

Mooie duidelijke website En zeer uitgebreid assortiment

Supersnelle service

Online besteld en binnen 1 uur op kunen halen

prima service

Goede ervaring

Nette service

Parfait !

Materiaal in overeenstemming met mijn verzoek en ontvangen op vrijdag 6/10/23 om 15.00 uur, ondanks het taalprobleem, geen probleem met Google-vertaling!

snelle levering. Goede producten

Diverse malen wat besteld, nooit problemen ondervonden.

Heel goed met alles

Snel, goed en kundig. Na probleem, direct oplossing.

Prima, snelle en goede levering

Article correspondant à l'offre, rapidité

Rien à redire, je passerai de nouveau une commande chez vous.

Keurig geleverd binnen en dag en produkt voldoet aan de beschrijving.

Prima website en snelle levering

Mooi voorbeeld van een goed ‘self service’ ervaring. Snel, duidelijk en geleverd zoals beloofd! Enige puntje van aandacht is de verpakking. Grote kartonnen doos waarin de twee bestelde vesten geleverd werden was niet al te stevig en zonder verpakkingsmateriaal en daardoor tijdens transport behoorlijk gebutst. Gelukkig geen breekbare inhoud dus niets aan de hand. Misschien wel iets om over na te denken bij gebruik van pakket diensten.

Snelle levering ' netjes verpakt en een goed product.

De petroleum kachel die ik besteld heb ziet er zo uit als beschreven. En kwaliteit is super.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal