goede levering

Zik zal vaker bestrelen

Matig

Er zat plakband over het deksel van mijn flink gedrukte blik verf. Volgens nautic gear zijn de deuken tijdens transport door andere stalen items in de bestelling ontstaan. Volgens mij is het zo opgestuurd. De transport doos was namelijk niet beschadigd.

Eerste kennismaking voldoet aan verwachting

Op side goed de artikelen te vinden Goede prijs/kwaliteit verhouding Makkelijk bestellen en betalen Artikel keurig verpakt en binnen de afgesproken tijd bezorgd

Zeer snelle levering!

Product was op voorraad en snel geleverd.

Is goed bevallen

Goede service en communicatie

Komt afspraken na en is duidelijk.

Snelle levering. Artikel was te groot. Retour-zending idem snel naar tevredenheid geregeld.

Bijzonder snelle levering

S avonds besteld, volgende dag geleverd.

Goede service! Jammer dat de vervoerder het twee maal uitstelde en vervolgens op een ander afhaalpunt heeft geleverd waardoor ik ruim 40 km moest rijden.

Veel keuze en prima bezorging.

Goede omschrijving vanher product en advies hoe te gebruiken en / of installeren.

Snelle en adequate levering van besteld product

Snelle correcte levering,makkelijk te bestellen

super

kan mijn inziens niets verbeteren

Zeer snelle levering, degelijk materiaal

vandaag besteld en s'anderendaags geleverd, top

alles top

Antenne besteld voor marifoon. Op de site goed kunnen kiezen welke ik nodig had. Besteld en 2 dagen later thuisbezorgd . Niets te klagen. Prima antenne . Thnx

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Prima product, snelle levering!

Prima product, snelle levering!

Besteld en dag erna in huis

Ga hier zeker vaker bestellen

Super snelle levering

‘s avonds besteld en volgende dag al in huis

Snelle levering, concurrerende prijzen

Tevreden met de service.

Snel, niet super goedkoop

Ik had een pelikaanhaak nodig, heel blij mee dat ik die de volgende dag in huis kreeg.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal