Vlot bereikbaar, goede hoop telefonische service en snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit

Goed product en snel geleverd

Keurig en snel geleverd

Product voldoet aan de verwachting

Volgens verwachting

Alles prima op tijd geleverd met een prima kwaliteit/ prijs verhouding.

Ik heb precies dat ontvangen wat ik besteld had.

Het product werd snel en correct geleverd.

Snelle service en levering

Defecte digitene richtantenne nu een antenne geleverd met volledig rondom zicht zonder te hoeven te richten. Nu ook veel beter ontvangst.

Snel en acuraat

De ene dag besteld, de andere dag al binnen, geinstalleerd zonder problemen.

Goede en snelle service

Goed telefonisch advies en snelle levering

Goede en snelle levering

Super goede service

Had verkeerde brandstof besteld en was veel te laat met ruilen, toch mocht hem nog ruilen en kreeg goed advies over de juiste meter

Zeer goede service

Heb online besteld en zelfde dag product opgehaald in Veenhuizen. Stond gereed.

Prima, levering duurt soms wat langer

Helaas niet gekregen wat ik had besteld

Ik had een vlaggestokhouder 16 mm besteld er stond messing vergroomd. Ik kreeg een messing vlaggestok houder van messing. Hoe nu verder? Er is mij contact opgenomen en de vlaggestokhouder is omgeruild voor een messing verdroomd exemplaar. Prima service ik zal hier zeker meer artikelen bestellen. Een 10 voor service

T goede product snel geleverd

Mijn zoon z'n buitenboordmotor viel met golven steeds uit..bleek dat terugslagventiel in pompbal kapot was..nieuwe besteld en de volgende dag weer varen..en ik heb weer een blije puber..

geweldige klanten service

na probleem met de artikel werd me uitstekend goed en snel geholpen. Dank aan het team.

Zeer scherpe prijzen en super snelle levering

Overzichtelijk website met scherpe prijzen (zeker met vergeleken met andere aanbieders) En zeer snelle levering.

Onderdeel voor mijn boot gekocht en de volgende dag al kunnen plaatsen, dat is pas service!

Snel en correct

Zeer snel geleverd en precies wat ik nodig had

Snel geleverd en uitstekend verpakt.

Snel geleverd en uitstekend verpakt.

Goed geregeld

Duidelijk en goed te vinden op de site en op tijd geleverd zoals wordt beloofd.

Leveren snel en voor een zeer goede prijs en kwaliteit

Veel websites bekeken om een Talamex Superlilight te kopen. Nautic Gear was de voordeligste en leverde snel. Zeer tevreden.

goede service en alles lag netjes klaar toen ik het kwam ophalen

goede service en alles lag netjes klaar toen ik het kwam ophalen

Gewoon goed!

Wat een aanbod! Zo bestelt, betaalt en spul snel ontvangen

Goede levering

Te kleine besteld wel een gedoe om terug te zenden en moet ook zelf de kosten betalen.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal