Makkelijke site, groot aanbod en snelle levering!

Goede ervaring, groot aanbod, one stop shop! Ga zeker de volgende keer eerst hier shoppen!

Snel, veel op voorraad en goed geprijsd

Vlot en volgens afspraak

ik heb het pakje wat ik besteld had ontvangen alles keurig ingepakt en op tijd bezorgd

goed verpakt keurig op tijd en de inhoud was wat ik besteld had alles was volledig naar wens

Alles prima en inderdaad de volgende dag geleverd zoals afgesproken.

Vlekkeloos verlopen !

Prima prijs/prestatie

Concurrerende prijs en bestelling netjes en snel afgehandeld.

snel en goed

nvt

Uitstekende service

Communicatie is zeer duidelijk. Klantenservice zeer behulpzaam. Enkel de levering door post.nl is zeer slecht. Het pakket is niet geleverd terwijl de bezorger wel door de straat reed.

Zeer snel bezorgd en uitstekende kwaliteit product. Top

snelle service

Toplicht 's middags besteld, de volgende ochtend in huis. sneller kan niet. Het is alleen wel jammer dat een webwinkel die verlichting voor op een boot verkoopt op haar eigen website vermeldt dat groen aan bakboord moet en rood aan stuurboord. Dat wekt niet de indruk dat men verstand van zaken heeft.

Was geen grote bestelling, goed en snel geleverd

Een goede drinkwaterpomp voor een nette prijs, makkelijk te bestellen en snel in huis.

goed advies,en hulp bij uitzoeken van onderdeel.

goede hulp bij uitzoeken onderdeel.

snelle levering, goed verpakt

Aanbeveling door vriend, snelle levering, goed verpakt

Top geregeld

Om één uur gebeld met de vraag of ze de radio hadden om half vier aan gesloten en we hadden weer muziek top geregeld

Prima klantenservice

1 artikel was verkeerd geleverd, werd na een mailtje per omgaande hersteld...

super geregeld

netjes verpakt en werkt super

Snelle levering van een top Product

Top product

Vrijdagmiddag besteld uit voorraad en al direct verzonden .. via track en tracé ligt pakketje dan weekend over, maar is keurig maandagochtend afgeleverd. Zeer vlotte service en het allerbelangrijkste zijn de geleverde artikelen welke geheel over een komen met de webshop ,foto's en omschrijving en afmetingen correct verwoord en of omschreven. Ga zo door team Nautic Gear

Heel tevreden en verrast door de snelle levering.

Mijn bestelling van de Cobb Premier Air werd 20 uur na bestelling reeds geleverd. Dit is een recordtijd. De traceerinfo is ook heel goed. De Cobb was ook uitstekend verpakt en beschermd tegen beschadigingen. Dit is geen kritiek maar ergens heb ik op een YT filmpje gezien dat Cobb reserve rubbers waar de korf op hangt mee levert. Deze rubbers zaten niet in de box. Ik koop zeker terug bij Nautic Gear. Mvg Willy Cockhuyt

Tevreden!!

Bedankt voor de verdere opvolging in nuttige info.

Duidelijk en snelle levering

Mooie kwaliteit van de materialen en voldoen aan de verwachtingen.

Helemaal top. Goede prijs en snelle levering.

Zeer snel geleverd, en voldoet aan de verwachtingen.

Duidelijke foto's en omschrijving waardoor het juiste artikel snel gevonden was. Top met zeersneĺle terug koppeling dat artikel gereed voor verzending de zelfde dag nog verstuurd bleek. Netjes verpakt andere dag in huis. Klasse

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal