Snelle levering en goede kwaliteit

We zijn heel blij met de accu en andere bootspullen die we gekocht hebben bij Nautic Gear. het werd heel snel geleverd. Aanrader dus!

Ene dag besteld volgende dag in huis :)

Brandstof meter en zender besteld van Wema, super simpele handleiding en aansluit schema. Ik heb het binnen 30 minuten kunnen monteren. En alles werkte perfect :)

Product besteld en de dag erna geleverd.

Duidelijk

Vriendelijk en meteen geholpen..makkelijk telefonisch bereikbaar.

Supersnel en correct geleverd !!!!

Producten zoals omschreven

Oké

Snel verzorgt top

Eindelijk goede, zonder storingen tv. Zeer tevreden over dit product.

Makkelijk en snel.

Makkelijk te bestellen niet duur en de volgende ochtend in huis.

Perfecte service en dito producten

Producten en communicatie met Nauticgear is perfect verlopen. De levering via PostNL was echter dramatisch, echter niets te maken met Nauticgear

Snelle levering en mooie kwaliteit

Het tafeltje is snel geleverd en was goed verpakt. Mooie kwaliteit boottafeltje.

zeer tevreden zowel over de producten als over de service na contact!

snelle levering! producten waren prime! spijtig genoeg vertoonde 1 artikel een fabricagefout, dit werd na een mailtje van mij zeer snel opgevolgd, en het artikel werd zonder probleem vervangen door een nieuw!

Duidelijke site snel geleverd

Prima ervaring Producten zoals beschreven

Probleemloos

Ruime keus, goede producten en snel geleverd

Goed assortiment snelle levering

Xx

Snel geleverd en goede prijs

Afmetingen zoals besteld en de kwaliteit van de stof is super.

Betrouwbaar en een super bedrijf!!

Product zoals omschreven, en netjes ingepakt binnen gekregen de volgende dag!

Vlotte levering

2 dagen later in huis

14.00 besteld, 17.00 afgehaald!

Prima (telefonische) service

Ruim assortiment en snel geleverd

Via Marktplaats bij toeval op de advertentie van Nautic Gear terecht gekomen omdat ik zoekende was naar een aantal onderdelen. Uiteindelijk besloten om deze nieuw aan te schaffen gezien de aantrekkelijke prijzen. We hebben voor de boot een GPS snelheidsmeter en toerenteller gekocht. En ik moet eerlijk bekennen dat de kwaliteit echt goed lijkt! De GPS meter is zeer nauwkeurig en zelfs onder (hogere) bruggen blijft de meter werken. De toerenteller werkt ook op de puls draad ipv enkel de W-aansluiting van de outboard. In mijn geval Yamaha C40 uit ‘93. Kortom, erg tevreden en het dashboard van onze speedboot ziet er weer keurig netjes uit. De volgende stap wordt een brandstofmeter met gever inbouwen!

Prima geregeld vanaf bestellen tot levering

Eerste keer een bestelling gedaan en prima bevallen. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal