GVlottte en correcte levering. Wel had ik gedacht uw showroom te bezoeken, omdat er in de bevestiging stond afhalen in de showroom. Helaas bleek dit onmogelijk. Verder werd ik vriendelijk te woord gestaam !!

Uitstekend!

Uitstekende!

Voldoet aan de verwachting

Binnen 12 uur afgeleverd

Denken mee bij aanpassen van bestelling.

Marine autoradio hertz

Mooie radio doch wel problemen om hem af te stellen blijft niet op de gewenste geluid staan alsook dab met een speciale antenne die een plug heeft kan niet aangesloten worden dus geen dab ontvangst

Keurig op tijd en verpakt

Op tijd geleverd

Accu houder

Mijn batterij was te groot voor de grote model

helemaal top

Netjes op tijd en geleverd conform bestelling

Correct en goed geregeld

Zeker voor herhaling vatbaar

Mooie producten

Goed en snel geleverd

Netjes opgelost

Nauticgear heeft inmiddels excuses gemaakt. En heeft belooft er op toe te zien dat vloeistoffen in het vervolg beter verpakt zullen worden.

Snelle levering van bestelde goederen. Deze waren zeer goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Indien ik weer goederen nodig zou hebben zou ik dit zeker bij dit bedrijf doen.

Alles weer op tijd binnen en kwaliteit is zeer goed

Tevreden

Ik heb gekregen, wat ik verwacht heb. Alleen jammer, dat de gebruiksaanwijzing in het engels is.

Perfecte service en producten

Perfecte service en producten

Supersnel geleverd

Goed verpakt, snel geleverd. De mate tabel klopt want het zwemvest past.

Goede prijs en snel geleverd!

Anodes besteld: voldoen helemaal aan de verwachting

Ongeloofelijke snelle levering, zeer goed product en mooie prijs.

Perfecte winkel

Zeer goede winkel, telefonisch goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Je wordt hier erg goed geholpen en houden je je op de hoogte. 1 van de zeer weinige winkels die jou terug belt.

Goede service snelle levering

Heb je een vraag of een klacht stuur een mail en het wordt opgelost

Het bestaat nog! Wouw.........

Super, in een woord.

Uitstekend en zeer snel geleverd

Zie boven

Snel en goed