levering wat moeizaam maar product volgens verwachting

levering wat moeizaam maar product volgens verwachting is zeker aan te bevelen

Alles goed geregeld

Alles perfect geregeld , alles klopt , verstuurd zoals beloofd

Goed geholpen

Snelle service goed advies

goed.

Snel geleverd.

uitstekend

Mooie vlaggenstok

Mooie vlaggenstok! Netjes geleverd.

Werkt goed

Goed ding

Mooie site en foto's met goede info

Nog geen ervaring op gedaan met kopen, ik heb zelf een bootje: Bries, van der Stadt 8.00M, die goed bevalt redelijk goedkoop in onderhoud en in gebruik en dat voor een prima goed zeilende zeewaardig zeilbootje,...

goede spullen en op tijd geleverd

goede spullen en op tijd geleverd

Snel bezorgd, product zoals omschreven

Snel bezorgd, product zoals omschreven

Goed te woord gestaan.

Netjes en snel antwoord gekregen op mijn vragen.

Prima service.

De bestelling mooi op tijd binnen.

Top bedrijf goede artikelen en goede service.

Was goed.

Super, snel geregeld snel ontvangen

Had meerdere items gekocht alles in goede orde ontvangen, klein min puntje ik vond de doos wat groot voor de inhoud

Alles is zeer correct verlopen !

Besteld, betaald en alles was zoals afgesproken netjes op tijd geleverd…

Prima overzichtelijke website

Producten van top kwaliteit. Snelle en correcte levering

snel en correct

snel en correct

Goed bestelling snel geleverd.

Bestelling goed verpakt en snelle levering

Prima en vriendelijk geholpen

Prima producten en vlotte levering, wel jammer dat je voor retour moet betalen. Ook als het defect i

Prima website en producten. Ik had 6 lampjes besteld. Bij montage bleek er 1 defect. Ik moest een nieuwe bijbestellen en betalen. En de defecte terugsturen. Helaas heb ik de porto zelf moeten betalen. En moet ik nu de terugbetaling afwachten.

Prima spullen voor de boot

Positief

Correcte behandeling!

Makkelijk via uw website besteld. 4maal Supergloss White van International. Het duurde wel enkele dagen zonder contact. Na gebeld te hebben vernam ik dat er 2 van de vier bussen verf voorradig waren. De rest in backorder. Deze 2 werden mij alvast toegestuurd waar ik heel blij mee was. Goede service!!Maar de rest (2) is er nog steeds niet. Waarschijnlijk slecht te krijgen. Ga nog wel even bellen.

snel geleverd, uitstekende producten

toegankelijke website, makkelijk bestelproces, *zeer) snelle levering van producten die exact overeen komen met de beschrijving op de site. Kortom: uitstekend!

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal