top

s,avonds besteld s,morgengs in huis per post , slapen ze daar niet?

Niet de juiste dvb-t antenne geleverd.

Ik heb heel bewust een dvb-t2 gezocht die een uhf bereik had to 862MHz. Dit stond ook zo in jullie informatie vermeld. Daarom heb ik deze antenne bij jullie besteld. Bij levering blijkt de geleverde antenne enkel tot 590 MHz te ontvangen !

Snelle en correcte levering.

Product was op veel plaatsen te koop, maar hier was de prijs het best en werd het de volgende dag al geleverd. Echt top!

Dat wat ik besteld had werd snel geleverd en in goede orde ontvangen.

Snelle levering zelf opgehaald in Veenedaal.

Artikel als omschreven

Positief

Ze hebben waar ik al maanden naar op zoek was,gamma en praksis zit niet in hun assortiment.

ben blij met de stoelen alleen was ik nog iets vergeten voor het bevestigen op mijn bootje

Gewoon zeer vlotte afhandeling van de bestelling en snelle mailreactie op vraagstelling.

Een heel plezierig contact ook via de mail. Bestelling zeer vlot afgehandeld.

Geheel tevreden!!

Snel geleverd zoals beloofd. Geen onnodig grote verpakking. Daardoor heeft de post.nl de twee blikken verf in de brievenbus kunnen doen. Zo hoort het.

Very well

I have bought a camping car cooler. My Item has arrived from Netherlands to Belgium in two days only. Thé cooler is not connected yet but all seems very well. Great communication with seller. Trustworthy shop.

Het product is perfect. De levering via dhl is minder. Zij geven een tijd aan waarbinnen wordt geleverd. Wil je dit wijzigen dan moet je eerst inloggen bij dhl. Ga ik dus niet doen. Als jullie bij dhl blijven zoek ik een andere leverancier.

Correct en super snelle levering

`s Morgens nieuwe brandstoftank en slang met ballon besteld , s middags al een mail dat ik de spullen af kon halen.

Perfecte service

Snelle en correcte levering van het bestelde produ. Een echte aanrader tegen een goede prijs.

Super goede site

Heb een CR65 koelkast gekocht en werd zeer smal geleverd en de prijs zeer schappelijk

Snel en accuraat

Zelfs in het weekend kreeg ik antwoord. Snelle levering.

Simpele duidelijke site

Na bestellen snel geleverd

Super goede service

Product netjes binnen 1 dag bezorgd, transport bedrijf houd je goed op de hoogte over de bezorging.

Zeer overzichtelijk op de site en eenZEER snelle levering

Voor elk wat wils

De aankopen waren snel gemaakt, het assortiment is uitgebreid, makkelijk op te zoeken en geen blabla verhalen, en snel en goed levert Goede ervaring

Goede sloten en 3 sleutels en certificaat er bij

Makkelijk

Goed, snel en betaalbaar

Onlangs een talamex luchthoorn gekocht, ziet er goed en degelijk uit, makkelijk te vinden op de site en snel ontvangen voor een schappelijke prijs.

Super snel geleverd ! En goed.

Op tijd geleverd

Inductorstraat 16