Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekend !

Goede ervaring

Zeer snelle afhandeling en levering, top

snelle levering en goed materiaal

snelle levering en goed materiaal

Goed, we hadden wat problemen en toen ik daarover belde en foto’s had opgestuurd werd het heel netjes opgelost. De klantenservice is duidelijk en rustig en reageert snel.

Prima site, werkt makkelijk, snel geleverd.

Prima site, werkt makkelijk, snel geleverd.

Ze doen wat ze beloven

Bestelling geplaatst en dezelfde dag was het al verzonden. Gelukkig werkte de bezorgdienst ook mee en dus de volgende dat in huis. Het kan niet mooier.

Snel en de juiste spullen!

Keurig, snel en vriendelijk

Fijn dat ze voorraad hebben en vriendelijk in de omgang zijn.

Perfecte samenwerking.

Soms moet je wel eens dringend materiaal bestellen. Ik heb de ervaring dat bij N.G alles prima wordt afgehandeld. Vragen worden netjes beantwoord. Leveringen altijd, mits voorradig, de andere dag in huis. Veel merkproducten en hier is de prijskeuze ook aantrekkelijk, samen met verzenden. Chapeau!

Supersnelle levering zoals altijd

Snelle levering en goede prijzen. Altijd fijn om hier te winkelen.

Goede prijs, snel geleverd en snel telefonisch contact

Goede advies per telefoon.

Super snel geleverd

Goed verpakt en erg blij mee. Ik koop hier vaker!

Goed bedrijf. Snelle levering.

Supersnelle levering, goed verpakt en goed product

Supersnelle levering. Om 19:00 uur besteld en om 10:00 uur de volgende dag binnen. Prima product zoals omschreven voor een goede prijs. Zeer tevreden. Zal deze verkoper aanraden. Wij bestellen volgende keer hier weer!

Prima geregeld

Bestellen is eenvoudig Informatie goed En op tijd geleverd Prima prijs

goede sevice en snelle levering

zeer tevreden

Top zoals ze problemen oplossen.

Mede door mijn eigen fout heb ik 3 x een bestelling moeten doen voor ik de juiste ruitenwissers voor mijn boot had. Zeer professioneel door Nautic Gear behandeld en opgelost, net als eerdere contacten met hun.

Prima aanbod en prettige nazorg

Er kan altijd eens iets tegen zitten en dat geluk had ik natuurlijk, maar er werd snel contact gezocht en meegedacht. Dat is helaas niet standaard bij winkels heden ten dage. Het actief opvolgen en bieden van een goede oplossing maakt dat deze positieve review meer dan verdiend is.

Veel te veel plakband. De reddingsboei zat vol met kleverige restanten van het plakband. Na telefonisch contact vanuit NauticGear is een nieuwe reddingsboei geleverd. Wel weer in een onbenullig grote doos maar verder in orde.

Snel en correct geleverd

Correct en snel geleverd

Snel vriendelijk en conform afspraak

Snel vriendelijk en conform afspraak

Vlug en goed

Goed en van jullie woord we kunnen op u rekenen

Goed geholpen

Aan de telefoon goed uitleg gehad

Produkt is zoals verwacht

Perfekte Kaufabwicklung, schneller Versand

Das Paket mit den bestellten Wasserfiltern (Jabsco Aqua Filta Drinkwaterfilter) war nach zwei Tagen bereits geliefert. Gute Verpackung, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, angemessene Versandgebühren und schneller Service. Ich bin sehr zufrieden und kann Nautic Gear nur weiterempfehlen.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal