fantastisch

Duidelijke website Keurige bevestiging met een track&trace Artikel (van glas) goed verpakt kortom: uitstekend

Bio Clean bootreiniger snel geleverd voor een uitstekende prijs

Bio Clean bootreiniger snel geleverd voor een uitstekende prijs

Product ontvangen door hulp van Nautic Gear, na de zoveelste fout van PostNL

Redvest besteld, maar door PostNL afgeleverd bij een ander huisnummer. Huisnummer stond correct in de bestelling, bevestiging en op de factuur. Na mijn klacht heeft Nautic Gear contact met mij gezocht en uitgezocht waar het fout is gegaan, waarna ik het pakket kon ophalen op een ander huisnummer in mijn straat. Door deze fout van PostNL kreeg ik mijn bestelling een week te laat. Goed opgelost door Nautic Gear.

Vlot qua leveren, mooie producten

Ik heb de gezochte lampen snel gevonden en kunnen plaatsen.

Zeer goed, met snelle levering

zeer goed

Binnen 2 dagen artikel ontvangen klasse!

Snelle levering.

Besteling paaszondag gedaan, werd paasmaandag verzonden. Top.

Snel en telefonisch goed bereikbaar

Duidelijk advies

Grote voorraad watersportartikelen

Binnen dag geleverd en goed verpakt verzonden.

Geweldige site

Netjes geholpen met een vraag viade mobiel. Artikel besteld anderen dag in huis helemaal top.

makkelijk bestellen, ging zoals verwacht

2 blikken antifouling en een roller gekocht, en snel geleverd.

Snel en een goede kwaliteit

Fijne website snel en accuraat redelijke prijzen goede ervaring mee gehad als ik nog meer nodig heb koop ik hier zo weer

Supersnelle levering

Snelle levering.

Super snel geleverd.

Goedkoop snel betrouwbaar

Goed assortiment makkelijke webwinkel

erg goed

donderdag besteld naar een half uur opgestuurd hij zou vrijdag aankomen naar belgie maar door de drukte bij post nl tog zaterdag aangekomen deze bedrijf is een aanrader

super snelle levering

duidelijk omschreven op de site top

Snelle, nette levering

's avonds besteld, volgende middag al in huis. Netjes verpakt en product voldoet aan beschrijving.

Super snelle levering met duidelijke tijdsaanduiding van de levering

Eindelijk een firma gevonden met volledige en duidelijke productomschrijving, met een zeer snelle verwerking van de bestelde producten met prijzen die heel goed meevallen zeker niet te duur.

Snelle levering, goed ingepakt. Jammer dat de gratis bijgeleverde 12 volt overbelaster niet bij het type tv behoort. Toch beter nakijken alvorens zulke actie te geven.

Prima producten en snel geleverd.

Tot nu toe alles wat ik gekocht heb (en als startend "kapitein" is dat best nog veel) zoals zwemvesten, anker, lijnen, zwemtrap, fenders, en de ruddersafe was allemaal keurig verzorgd, van goede kwaliteit en werd snel geleverd. De website geeft ook veel informatie. Dus vaste klant ben ik zeker al.

snelle levering alleen geen track en trace

goed en snelle levering

goede en snelle levering. En het product is scherp geprijsd.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal