Goed overzicht. Supersnel geleverd.

Heldere website. Snelle levering.

gewoon super

ik had iets besteld en prijs was goed en juiste materiaal en goedkoper dan bij ander bedrrijf en supersnel geregelgd smiddags besteld en andere dag binnnen

Goede aanbieding, snel geleverd

slecht

ruim 14 dagen op spullen gewacht,terwijl 3dagen levertijd gemeld op site. kosten gemaakt,maar moet naar u toe bewijzen leveren,terwijl u niet leverd,maar ik laat het hierbij,het bedrijf wat heeft gemonteerd heeft wel coulanse toegepast,maar niet dankzij u. nog even een opmerking,enige vergoeding had in dit geval op zijn plaats geweest.

Netjes in de doos afgeleverd, de foto van het product online voldeed aan mijn verwachting

Goed en snel geleverd

Kwaliteit is goed.

Product goed omschreven

Wel hele grote doos 4 stoelen in q doos.

Goed bereikbaar voor vragen en veel kennis, snelle levering. Perfect

Als je niet helemaal zeker bent of je het goede artikel kiest dan krijg je perfect telefonisch advies. De spullen worden snel geleverd en zijn netjes geprijsd. Goed bedrijf.

Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.alleen het instellen van de temperatuur ging wat moeizaam,

Met de app,is makkelijker

Goede prijs en correcte levering

Goede levering. Conform site

Goed product,en snel geleverd.

Goede prijs / kwaliteit en snel geleverd.

Uitermate tevreden

Bestelde vloeistof meter en gever waren snel geleverd. Bij installatie kreeg ik het geheel niet werkend. Na een telefoontje een ander aansluitschema via de mail ontvangen. Dit schema was een stuk duidelijker en na aansluiten werkte de meter en gever prima. Snelle en vriendelijke service.

Mooi spul en snelle levering.

Snelle levering super. Alleen er was geen gebruiksaanwijzing bij,dat was een beetje jammer.

Snelle levering, prima deal

Weinig woorden nodig, gewoon goed bedrijf

Anodes besteld

Mooi verpakt binnen 3 werkdagen thuis, top

Snel makkelijk en vriendelijk personeel

Kon t langshalen, kort bij . Vriendelijk personeel. Goed product tegen scherpe prijs

Bilge pomp besteld en werd vlot en probleemloos afgeleverd.

Bedoeld om grondwater niveau te verlagen. In tegenstelling tot de handleiding is de vlotter wel met bewegende delen uitgevoerd.

Goed product

Goed product en prima prijs. S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super

Super service ,snel geleverd,goede kwaliteit.bestel zeker opnieuw!

zeer snel geleverd

woensdag besteld zou vrijdag geleverd worden werd donderdag

Handig en snellle service

Ik vond direct wat ik zocht en het was supersnel geleverd.

Product nog niet gebruikt, is kado.

Goed materiaal en snelle levering

snel en behulpzaam

De klantenservice heeft mij goed geholpen met de keuze van het product.

Snel en compleet

Ik vind bijna al m’n bootspullen hier en omdat ik in e buurt woon kan ik het meestal binnen een half uur na een bestelling afhalen. Top!

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal