Uitstekend, op voorraad, netjes verpakt snel geleverd !

Heb al meer wat besteld, altijd netjes verpakt en snel geleverd, ben zeer tevreden..

Super service

Goed advirs en snelle levering

Buitengewoon goed

Ik werd keurig geïnformeerd over de problemen bij de groothandel. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden over de status van mijn levering. Uiteindelijk werd er zeer snel geleverd met voorrang voor klanten die gedupeerd waren door de problemen bij de groothandel.

Snel geleverd en een hele goede kwaliteit!

goede service een klein tipje als het een deel levering wordt laat dat ff weten dat scheelt bellen

Vlotte levering aan een correcte prijs.

Vlotte levering aan een correcte prijs.

Goede service.

Betrouwbaar

Snel verzonden volgende dag is huis. Miste alleen 1 ding bij de bestelling. Bij aankoop van 4 fenders gratis een vul nippel die zat er helaas niet bij.

Prima ervaring!

Voor herhaling vatbaar.

Fijne ervaring , goed geprijsde artikelen snel geleverd

Reddingvesten gekocht, goede prijs, snelle levering

Mooie producten voor een scherpe prijs

De bestelde reddingsvesten werden de volgende dag al geleverd. Mooi spul voor lage prijs.

Supersnel

Supersnel geleverd

Snelle en correcte levering

Makkelijke site om te bestellen, met aantrekkelijke aanbiedingen. Duidelijke communicatie omtrent de bestelstatus. Snelle en correcte levering. Zeer tevreden!

Top en klantvriendelijk

Er waren problemen met de leverancier met onderdelen, ben netjes gebeld dat het wat langer ging duren

Goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

duudelijk

na 1 telefoontje duidelijkheid. top

Bestelling prima maar afleveren kan beter.

Geen keuze voor leveren aan Postpakketadres vanuit Nautic Gear; zelf ingevuld maar dan geen vergoeding voor eigenaar Postpakketadres.

Netjes verpakt en snel verzonden Zo hoort het zoals jullie doen

Levering volgde de dag na de bestelling.

Goed product en zeer snelle levering

Zeer toegankelijk site en uitgebreid productenassortiment. Duidelijk proces. Na bestelling goede communicatie en snelle levering.

Snel en goed

Kwaliteit

Snel en goed verpakt geleverd

Het heklichtje ziet er goed en mooi uit, snelle service door het de volgende dag al thuus bezorgd te krijgen

Alles ging zéér vlot!

Echt heel snel, en je krijgt precies wat je besteld hebt.

Gewoon zo als het hoort. Maar dat is tegenwoordig dus perfect.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal