Favorite watersport website!

Altijd supersnelle levering, concurrerende prijzen. Enig puntje van kritiek is dat er misschien net iets te vaak artikelen niet op voorraad zijn.

Snel en goed bezorgd

Van ervaring kan ik nog niet spreken omdat ik de apparatuur ditvoorjaar pas gebruik.

Retour na verkeerde bestelling

Na verkeerde bestelling van mijn zijde product retour zonder problemen. Goed geregeld.

in een woord fantastische service

wat een fantastische service . wij wilden ons Jabsco toilet met tweewegkraan reviseren. Onderdelen en kraan waren snel gevonden op de website en vrijdagmiddag om 16. uur besteld. Zaterdagmorgen om 10 uur stond de PTT voor de deur met het pakket. Dit noem ik nog een service die zeker een 10plus verdient.

Snel, makkelijk en overzichtelijk.

Op zoek naar een afdekzeil voor mijn Zodiac hier de juiste gevonden. Prijs én kwaliteit plus uitleg hoe het formaat te berekenen gaven de doorslag.

Niet het bestelde merkproduct

De bestelling, service en verzending waren snel en ongecompliceerd. Helaas heb ik niet ontvangen wat ik besteld had. Volgens de webshop heb ik een pomp van het merk Allpa gekocht. Er werd echter een ander merk geleverd. De klantenservice is erg goed. We kregen meteen een alternatief aangeboden. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling.

Goede producten , zeer snelle levering , zeer tevreden

top

top

tevreden over jullie vlotte verwerking

supersnelle en vlotte service, bedankt

weer een snelle prima levering van Nautic Gear

weer een snelle prima levering van Nautic Gear

Snelle levering, overzichtelijke site

niets op aan te merken

No nonsens, geleverd zoals beschreven en gevraagd

Geen verrassingen, mijn bestelling werd geleverd en was zoals beschreven. Goede ervaring dus Geen opmerkingen

Snelle service en levering

Het reddingsvest is snel geleverd. Levering in nette doos. Top!

Goede en snelle service!

Eenvoudig te navigeren webshop, zeer snelle levering en afhandeling! Wij bestellen hier zeker opnieuw!

gewoon goed !!!!

zie boven

Bestelling stipt en in goede orde geleverd. Item stemt overeen met de website. Goede emailcontacten. Online hulp zeer efficiënt

Mooie stoelen

Correct en zeer snelle levering

Snelle levering Goede communicatie.

Super service

2de maal iets besteld 2maal top service en uitleg

Altijd goed

Goede adviezen als je belt,bestellingen altijd snel verstuurd en goede feedback over verzending ed

Veel te bieden op Nautic Gear, makkelijke website

Onze boot aan het opknappen, dus veel op de Google machine. En dus vind ik regelmatig ook deze website. Aankoop gedaan, terugslagklepje voor de Bilgepomp. Redelijke prijs, goede communicatie, goed ingepakt, snel geleverd. Top.

Alles goed

Alles is goed verlopen en op tijd zoals beloofd Bedankt

Marifoon

Goed product goede prijs snelle levering

De bestelling was niet compleet

Ik zou een gratis overheveling slangetje bij mijn bestelling krijgen en die zat er niet bij.

toppie

Snelle levering, goede prijs, goed product

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal