Duidelijk & Snel

Online besteld, binnen 2 dagen in huis, uitstekend!

Goed materiaal , snel geleverd .

Goed en snel geleverd

Ik weet niet wat er nog beter kan !

Perfect !

Supersnelle levering

Ben superblij met mijn Perel Petroleumkacheltje, Geeft voldoende warmte af. Fijn voor onder mijn afdakje in de tuin. Was snel geleverd en goed verpakt.

Mooie spullen snelle levering

snelle levering, prima!

goed gevoel, zeer aan te bevelen

Duidelijk en snel ontvangen

Prima geregeld.

Niets op aan te merken. Alles prima voor elkaar van bestelling tot levering.

Snel correct

Snelle levering correct

Snelle levering en goed verpakt

Goede service!!

Fijne medewerker aan de relefoon duidelijk antwoord op mijn vraag en snel bezogt

Snel en goed

Spelen goed geleverd.

Alles zoals het hoort.

Landvasten besteld. Snel bezorgd. Goede kwaliteit

Lonthouder

Lonthouder die eigenlijk niet los te koop is, na tel. kontakt gewoon geleverd en zeer snel. Hulde

Hele mooie kwaliteit

Ik vind het wel spijtig dat het in 2 verschillende leveringen is gebeurd. Ik vind dit wat verspilling. De espressotas van mijn bestelling leek wel een grote tas op de foto en er stonden geen afmetingen bij dus dit was niet wat ik wou en daarom zou ik ze willen terugsturen en in mijn nieuwe bestelling van gisteren heb ik dan in de plaats theetassen besteld. Voor de rest was de bestelling prima

Heel vlotte en correcte afhandeling!!!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en het artikel was 24 uur later al geïnstalleerd in de camper. Super snelle levering en alles tiptop in orde!!!

Snel en goed geleverd veel beter dan boottotaal!

Snelle levering.

Redelijke prijs en probleem accuraat, zeer vriendelijk en snel opgelost.

,Goed bedrijf heb meerdere bestellingen gedaan, gisteren besteld andere dag in huis .

Goed advies en snel geleverd

Omdat het niet helemaal duidelijk was of het product op de site de juiste specs had, heeft Nautic het voor me opgemeten in hun magazijn en conform afspraak dezelfde dag de uitslag doorgebeld. Meteen die dag verzonden en daardoor op tijd ontvangen. Helemaal blij dus!

Komen afspraken na

Goede snelle levering

Tankdop voor vuilwater tank besteld. Was snel binnen

Perfect!

Inductorstraat 16