Gewoon Top

Nautic gear is de eerste onlineshop waar ik kijk als ik iets voor mijn boot zoek, zoek daarna altijd online naar een goedkopere webshop maar eindig toch bij Nautic gear. Ze hebben ook veel bruikbare filmpjes op Youtube

Goed bedrijf

vandaag besteld, morgen in huis. klopt helemaal!!

Perfecte service

Volledig correct en we zijn blij met tv toestel

De track en trace was goed geregeld en de levering snel en netjes.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd met PostNL

Prima product. Goede service. Gunstig geprijsd.

De website geeft snel inzicht om het gewenste product te vinden. De omschrijving van het product is duidelijk, zodat snel een goede keuze gemaakt kan worden. Het product voldoet volledig aan mijn verwachting. Ook de prijs is gunstig.

Correcte en snelle levering

Nautic Gear heeft een ruim assortiment en levert tegen redelijke prijzen

Goede hulp en snel geleverd.

Al vaker besteld, reageren snel op vragen en komen afspraken na.

Top; volgens afspraak

Keurig ingepakt, Op tijd, de volgende dag bezorgd

Positief !

Ook een retour wordt snel en zorgvuldig behandeld

Zoals gewend van nautic gear uitstekendnd

Prima en snelle levering

Zeer vriendelijk te woord gestaan, belt netjes terug volgens afspraak

Na 10 jaar membraam kapot van ons drinkwaterpompje. Vraag of revisiesetje beschikbaar is en verstandig om aan te schaffen. Die vriendelijke meneer heeft dat voor ons bij de fabrikant gevraagd. Antwoord netjes doorgegeven. Prijs van revisiesetje ten opzichte van compleet nieuwe pomp was zodanig dat we gekozen hebben voor nieuwe pomp. Zeer snel aangekomen en we zitten voorlopig weer goed met drinkwater aan boord. Dank voor de snelle en vriendelijke service!

bestelde product in orde en supersnel geleverd.

In de late namiddag besteld, de volgende ochtend geleverd. Door een defect aan mijn oude pomp zat ik te springen om vervanging. Super blij dat de volgende ochtend het apparaat aan huis werd afgeleverd. Dank daarvoor.

Prima site en snelle levering

Prima site en snelle levering

Topfirma

In twee woorden samen te vatten : Correct en vlug

Snel en goed

Op vrijdagavond lijnen besteld. De volgende ochtend lagen ze al bij het ophaalpunt klaar. Materialen volgens verwachting goed

Toppie

Alles goed en snel geleverd en ziet er goed uit.

Super webshop!

Mijn besteld artikel Garmin Striker 4 Fishfinder heb ik zeer vlot ontvangen en was hier goedkoper dan elders. Ik ben zeer tevreden!

Mooie producten en een snelle verzending

Verfrissend met een mooi assortiment.

Duidelijke site en snelle levering. Top!

Oké.

Prima zaak. Snelle levering, goede kwaliteit.

Super snelle service!

Snelle service en op voorraad Goed online bedrijf

Doen wat er beloofd wordt, daar gaat het om ! Top geregeld....

correct en snelle service

correct en snelle service