Goede kwalteit zeer goede afspraken voor betaling en levering

Adequaat gehandeld

Snelle levering, goede communicatie en als iets niet klopt wordt het snel opgelost

Conform afspraak en snel geleverd

Prima firma en goede prijs/kwaliteit

Prima bedrijf

Netjes verpakt, snelle levering, zeer uitgebreid assortiment

Goed en snel geleverd

Goede en snelle levering zoals we tegenwoordig gewent zijn.

Netjes op tijd, snelle service, goede prijs-kwaliteit

Netjes op tijd, snelle service, goede prijs-kwaliteit!

snel en netjes bezorgd

het was snel en netjes bezorgd

Snel levering en goede product

Ik was verbaasd met de snelle levering van mijn bestelde producten, deze blijken ook heel goed te zijn ingepakt zodat er geen beschadiging werden ontstaan, product kwam met alles wat ze beschreven. Kortom alles was ok.

Simpel Snel en goed afgehandeld top!!

perfect

perfect service

Goede service. Een fabrieksfout werd professioneel en respectvol opgelost

2 x Foetsi kachel besteld. Snelle levering en goed afgehandeld. Echter bij 1 x kachel brak het boutje spontaan af waaraan de hele kachel en tank hangt bij het optillen; levensgevaarlijk, maar gelukkig komt het zeer zeldzaam voor. Bij het retourneren werd gevraagd om eerst een foto van het defect toe te zenden om zo snel mogelijk een oplossing te vinden (bv. middels toesturen van een reserve onderdeel / hulp bij (verkeerd) gebruik o.i.d.) N.a.v. een klein misverstandje met een medewerker, belde meteen de klantenservice om het grondig recht te zetten, ook intern. Een zeer respectvolle behandeling. We ontvingen binnen 2 dgn na retourzending een creditnota (ofwel geld retour). Vanwege de goede service/ afhandeling 5 sterren.

heel goed

pomp is snel geleverd en precies goed voor het geen ik het nodig had. prijs is ok, daarom gekozen voor vernieuwen ipv reparatie oude pomp

Kwaliteitsartikelen en prima service!

Snelle reactie en snelle levering.

super snelle levering!

Binnen 1 dag geleverd, super!

Goed product en snelle levering.

Snel leveren van goed materiaal

Goed materiaal Snel geleverd

Snelle levering en doen wat ze beloven.

Snel en accuraat, alleen veel te veel verpakking materiaal.

Zie hierboven

Erg goed!

Goede product omschrijving en snelle levering. Helemaal goed!

goed en snelll

snel

Geleverd agens afspraak

Alles geleverd volgens afspraak, echter moest ik nog afsluitringetjes halen bij een ander. Het was top geweest als die ook waren aangeboden en meegeleverd.

Over het algemeen goed

Deze keer een dekzeil voor een boot besteld. Verpakking is beschadigd en op het dekzeil zijn ook sporen van beschadiging te zien. Sporen zijn niet geheel zichtbaar voor gebruik, maar is zichtbaar dat er met een mes langs is gegaan. Hier heb ik een foto van gemaakt.

Corekte levering!

Corecte levering van het product. De vermelde ontspiegeling van de bol van de compas is niet voldoende, davor van de 4 sterren een ster minder.

!

Snelle afhandeling tegen goede prijs.

Wij hebben drie jerrycans met (standaard) antivries gekocht. Deze was al de volgende ochtend bezorgd. Ideaal.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal