Perfecte snelle levering

Top bedrijf

Snel ontvangen

Alles wordt snel geleverd

SCHANDALIGE SERVICE

Had een bestelling gedaan en het product voldeed niet aan mijn verwachting. Geen begrip getoond, geen schriftelijke reactie op mijn email. Dus vind ik dit in een woord SCHANDALIGE SERVICE. Niet klant vriendelijk gericht. DUS EEN KOUDE DOUCHE kunnen ze van mij krijgen. GA DAAR NIETS MEER BESTELLEN. HAD NOG GEHOOPT OP EEN REACTIE, had nog gewacht om e.v.t. een goede review te schrijven, want ik kreeg na mijn bestelling een oordeel en een review te schrijven, dus bij deze ....Maar NEE. Nooit meer.

Goed en solide bedrijf

Snelle reactie op vragen en problemen

Een produkt was uitverkocht. Even gebeld en kreeg vriendelijke uitleg en toelichting. Via de mail aangemeld voor als het produkt er weer was. Inmiddels mail ontvangen en produkt besteld. Snel geleverd.

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Snelle levering en goede klantenservice

Wacht nog op mijn artikel terug, was kapot geleverd en wacht op een passende oplossing...

goed bedrijf

kacheltje gekocht volgende dag geleverd kous vergeten maar gelijk op de post goede service

Boot Dab antenne

Heel snelle levering, de dag na de bestelling reeds afgeleverd !

Het bestelproces op de site verliep weer vlot en ook de aflevering van het bestelde artikel ging snel.

Prima!!!

Supersnelle levering, geen overbodige verpakking, goed artikel, duidelijke gebruikershandleiding.

Snelle en correcte aflevering

Bestelling snel bevestigd en geleverd

Gevarieerd aanbod tegen goede prijzen

Efficiente en snelle levering!

Als boven!

Het product is geweldig. Groter dan ik had verwacht. Verwarmd goed.

Super snel

Lekker snel geleverd

super bedrijf!!!

Nauticgear combineert prima producten met een razend snelle levering

Goed verpakt Pakket volgende dag geleverd Goede prijs

Item was niet op voorraad maar daarna snelle levering

Plastic voet van bimini parasol was mogelijk meeverkocht met de boot. Toen wij het geleverde product zagen wisten wij zeker dat wij die nooit ontvangen hadden. Het was groot en paste niet in de parasolhoes. Nalevering kostte €26 en dat was toch wel prijzig. Desalniettemin blij dat de set weer compleet is. Dank

Snelle en keurige afhandeling. Goed verpakt. De volgende bestelling plaatsen we weer bij jullie.

Supersnelle en correcte levering

Bootonderdelen leverancier nr 1

Goede duidelijke snelle service

Duidelijke overzichtelijke site met kwalitatief zeer goede producten met een snelle heldere service.

Geleverde producten passen niet ??

De geleverde slangpilaren voor mijn jabsco waterpomp passen absolut niet , verkeerde diameter - blijkbaar zouden er verschillende diameters voor de aansluiting op de pomp moeten zijn - deze zijn niet weergegeven op de site en men gaat er dus vanuit dat deze op alle jabsco waterpompen hetzelfde zijn ??? Dus volledig verkeerde inlichtingen en daardoor ook een niet bruikbare aankoop !! Een misnoegde klant , Marc Rechtzetting in verband met bovenvermelde gegevens . De dag na mijn geplaatste review ben ik door het bedrijf telefonisch gecontacteerd , waarbij zij zich verontschuldigen voor deze niet passende aansluitstukken en dat zij het betaalde bedrag gaan terugstorten- amai dit noem ik nog eens service !! Hier kunnen nog heel veel bedrijven wat van leren ! Heb ondertussen nogmaals telefonisch contact gehad met het bedrijf , zij gaan al het mogelijke doen om toch nog aan de juiste aansluitstukken te geraken - blijkbaar is hun leverancier even niet up-to-date waardoor Nautic Gear natuurlijk niet over de juiste of aangepaste informatie beschikte . De aansluitstukken waarvan hier sprake hebben maar een totale waarde van enkele euro's , maar Nautic Gear neemt hier zelfs zijn verantwoordelijkheid voor !! Nautic Gear is een vooraanstaand superbedrijf , met zulk een opvolging en service dat vind je bijna niet meer ! Bedankt Nautic Gear , ik geef dit zeker door in gans mijn vriendenkring . Vriendelijke groeten , Marc Poppe

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal