Snelle betrouwbare service

Goede duidelijke Website, bestelling snel verzonden en ontvangen

Keurige terugkoppeling van stand van zaken.

Snellere bezorging dan verwacht. Goed ingepakt product. Alles prima. Had graag iets gedetailleerdere foto's gezien en iets meer verhaal..

Matig....maak er in dit geval 50 euro van

Snelle bezorging en een mooie ton. Bij besteding van 50 euro gratis bezorging. Dat begrijp ik. De ton kost 49,95 dus, als u nog 0,05 eurocent bij besteld!!!!! Dat vond ik minder leuk.

Top service!

Uitgebreid assortiment en super snelle levering.

Fantastisch en snel thuis

Fantastisch en snel thuis.

Snelle reactie

Product dat niet aan eisen voldeed werd snel vervangen.

Goede ervaring

Prima .goede producten en snelle levering.

Zij opgemerkt dat er wat meer aandacht aan het verpakken besteed mag worden. Had o.a. een pakketje bootonderhoud besteld. Dit waren 3 plastic flesjes. De dop van de bootshampoo was beschadigd waardoor er wat gelekt was. Voor de rest prima.

Uitstekend bedrijf

Zeer snelle levering, mooie spullen

Ook nu weer super geleverd.

Als vaste klant nog niet ÉÉN keer teleurgesteld! Goede service en snelle levering.

Goede dienstverlening.

Communicatie was goed en een snelle levering.

Overzichtelijke site

Geen totaalvoetbal

Helaas leveren jullie een kofelfender (leeg). Ik snap dat ivm levervolume packaging. Maak de klant dan duidelijk dat je er een tool bij moet kopen om de fender op te blazen. Zit nu met een lege fender….

Snel geleverd, top

Everything is on time!!

Great service , correct materials and friendly ppl

Prima verpakt en netjes

Nette staat

Geweldige service!

Ik had een zwemtrap besteld, maar 1 van de afdichtings dopjes was kapot, dus heb hem terug gestuurd…. Kreeg een trap zonder verder mailwisseling terug die compleet was! Super service

Voldeed aan mijn ervaring, geen aanmerkingen. Groeten Jan

Vlotte levering en goed product.

Mijn bestelling werd naar volle tevredenheid op de aangegeven termijn geleverd. Het product ziet er degelijk uit en ben er zeer content mee. Deze ervaring heeft er toe geleid dat ik inmiddels een volgende bestelling heb geplaatst.

top levering en snel.

Makelijk gevonden snel geleverd

Artikel besteld snel geleverd

Prima site alles duidelijk en snelle levering

Goede service en snel geleverd, top!!

Was bijna overal uitverkocht. Snelle levering.

Op voorraad en geleverd

Volgens afspraak geleverd. In deze tijden zeldzaam. Helaas één onderdeel niet op voorraad, anders was gaf ik een 10 uit 10.

Snel en correct

Grote sortering redelijk geprijst