Niets op aan te merken, makkelijk uitgezocht en snel geleverd…

Goede ervaring

Website is duidelijk, kleine hickup bij aflevering. Volgens mijn account gegevens zou alles zijn geleverd, echter er was maar 1 artikel geleverd. Mail gestuurd, vlot antwoord met goed uitleg. Bedankt

Het pakket is nog steeds niet aangekomen!

Op de 23e augustus besteld, nu op de 27e is het bezorgmoment nog steeds niet bekend... Dat ligt natuurljk niet aan Nautic Gear, maar aan post.nl, maar dat maakt een beoordeling 'lastig'

Ze leveren snel en verwerken de retouren ook snel.

Super snel

Super snel geleverd

Prima service.

Werd na de bestelling geplaatst te hebben na 5 minuten al gebeld dat er 1 artikel niet op voorraad was en er een vervangend artikel wel leverbaar was.

Betrouwbaar en snelle levering

Zeer goed en netjes afgeleverd

snel geleverd

Snel geleverd voor prima prijs

TOP

Goede producten voor een goede prijs en supersnel geleverd. Gewoon TOP

Prima en snelle levering

Heb snel me producten gekregen

Snel en correct geleverd.

Telefoon werd snel opgenomen en ik ben goed geholpen. Levering correct en snel verlopen.

Super snelle levering, producten voldoen aan verwachting

Super snelle levering, producten voldoen aan verwachting

Gezocht naar bootparasol, besteld via website en volgende dag al geleverd. Artikel voldoet uitstekend en goede kwaliteit.

Prima en snel geregeld

Correct en snel geleverd.

Am Anfang etwas missverstanden

Es sollte vielleicht auf dem Schild stehen der Preis und kostenpflichtig.

super

Besteld en snel geleverd. Gisteren de zwemvesten gebruikt voor de hondjes en ze werken heel goed. Gemakkelijk aan doen, goed op maat te maken. Het geeft ze een beetje ondersteuning bij het zwemmen in open water.

Prima makkelijk besteld en snel huis

Fenders voor mijn sloep. Handig advies op de website over de juiste maat.

Tevreden

Tevreden correct product, duidelijke omschrijving. Correcte verzending. Enkel spijtig van de hoge kost van verzending

Top snelle levering

Snelle levering ,zeer goed verpakt ,mooie kwaliteit Ben zeer te vreden ,zeer zeker een aan rader bestellen bij Nautic Gear .

Alles goed geregeld en snel geleverd

Snel, accuraat, informatief

Snel, accuraat, informatief. Product is conform verwachting

Snel verstuurde goede prijzen

Mijn ervaring met Nautic Gear is zeer goed

Snelle levering en goede kwaliteit.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal