Snel en goed

Snel geleverd, zorgvuldig verpakt, goede prijs

Prima service; snelle verzending van goed product

Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede en snelle afhandeling en verzending.

Vlugge afhandeling

Boot fender besteld en 2 dagen later al geleverd in Belgïe. Goede kwaliteit dan de producten.

Goeie website, goeie levering

Alles prima, makkelijk om onderdelen te vinden op de site. Volgende dag geleverd.

Ik heb al veel besteld bij NG en altijd naar tevredenheid. Deze keer iets besteld om 19:00 uur wat ik de volgende dag wou hebben. Dit is ze prima gelukt daarom de volle 5 sterren.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering voor een zeer concurrerende prijs

goede deal, snel geleverd

x

Veilig zwemvest

Zwemvest gekocht voor onze zoon 30-40 kilo. Vandaag heerlijk gezwommen. Super veilig houdt hem echt boven water. Enkel kruipt het zwemvest best op waardoor het vest tot ongeveer de oren komt. Hoorde hem zelf hier niet over.

zeer goed

zeer snel bezorgt en een goede kwallitteid

Snelle afwerking van de order

Kwalitatief goede producten.

Top kwaliteit levering snel

Goede website snel geleverd goede kwaliteit producten top zeker een goede aanrader

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Op tijd en goed

Vandaag besteld .2 dagen later geleverd .maar dat komt door post.nl .jammer .maar netjes verpakt .we moeten hem nog testenmaar bestel er wel vaker dus komt goed

Einfach prima - alles ok - Schnell und präzise -

Die Bestellung wurde sofort erledigt. Ich brauchte nicht lange zu warten. Kapokkissen verwenden wir für unsere Garenbank. Wir kennen sie bereits als zuverlässige bequeme Kissen vom Boot her. Und sehen auch noch schick aus. Das haben wir sofort nach Erhalt der Lieferung getestet. Wir sind sehr zufrieden mit Ihrem Geschäft und werden gerne wieder kaufen. Mfg Gabriele Faltien (Bin Deutsche)

Knappe en vlotte service

Vlotte bestelling en snel geleverd.

Altijd goed snel geleverd voor juiste prijs

Klant vriendelijk , komen afspraken top na.

Fout artikel opgestuurd twee dagen later het juiste ontvangen.

Snelle en correcte levering

Gewoon goed. Op voorraad is ook op voorraad. En snel verstuurt.

Mooi product

Mijn bestelling op nette manier ontvangen

Correct en behulpzaam

Snelle levering en komen afspraak na bij hulp en terugbellen

prima service en snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd, maar er ontbrak een onderdeel. Na een e-mail, waar snel een reactie op gegeven werd (met excuses), werd dit onderdeel onmiddellijk opgestuurd.

Zeer fijn bedrijf doet wat het zegt

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal