Prima goede keuze snelle levering.top

Goede kwaliteit

Geen rommel…alles werkt naar behoren.

Prima en goede prijs

snelle lvering

snelle levering fijn bedrijf om te bestellen goed spul

Prima,snelle bezorging

Mooie materialen

geweldig

hele snelle levering goed werkende wifiversterker mijn familie gaat er ook kopen bij jullie volgende aankoop weer bij jullie

snelle verzending maar verre van GROEN

Prima webshop, snelle verzending, maar aan het milieu wordt niet gedacht bij verzending. Doos wordt slechts voor 25% met spullen gevuld, de rest met luchtkussens. Nautic Gear kan en moet GROENER!!!

Super service en snelle levering

Geweldig geholpen, persoonlijk contact en super service. De producten die ik regelmatig bestel, zijn goed en goed geprijsd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering zoals men communiceert op de website

Alles geleverd volgens afspraak

Alles geleverd volgens afspraak

Goed duidelijke website

Er ging iets fout gebeld en werd gelijk opgelost super

Snelle en correcte levering

G Nautics cockpit bag besteld. Reactie naar aanleiding van vraag binnen 1 dag. Verzending was duidelijk te volgen.

Prima en snel geleverd

Nooit eerder besteld, maar dikke pluim

Top en snel

Op vakantie met de boot en binnen een dag mijn benodigde item bezorgd bij een afhaalpunt.

Geen idee

Heb mijn laarzen nog niet ontvangen .... dus nog even wachten op positieve of negatieve reactie

Correcte en snelle levering

Net zoals vorige bestellingen ben ik tevreden

Goede kwaliteit Snelle levering. De koelbox met aparte vriezer, ook apart instelbaar , heeft bij het uittesten prima gedaan. Nu mee op vakantie.

Bestellingen worden snel en goed geleverd, after service is ook top

Ik heb al meerdere bestellingen bij NauticGear gedaan en deze zijn tot nog toe altijd snel en keurig verpakt geleverd.

Snelle levering, prima service

Iets te snelle verkeerde levering werd direct en adequaat opgelost.

Supersnelle levering

Vrijdagavond een rvs handgreep besteld en zaterdagmorgen al geleverd Dat maak je niet vaak mee

correct

concurrerende prijs. bestelling kwam paar dagen later binnen dan verwacht, maar klantenservice gaf vriendelijk en professioneel een plausibele verklaring.

Bestelling vlot

Het bestelde artikel was vlot verstuurd, gemak van de website is goed. Echter het artikel bleek te klein. Beter was het om de maatvoering ook te vermelden bij het artikel, zoals minimale en maximale lengte bij iets wat verstelbaar is.

Gewoon goed

Besteld en de volgende dag ontvangen

Zeer snelle levering, mooi product.

Zoals beloofd ontvingen we de biminiparasol de volgende dag. Een mooie aanbieding, zeer goed verpakt. We werden uitstekend geïnformeerd over de levering.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal