Post.nl

Post.nl is een trage bezorger. Was ook te laat. En ook onbetrouwbaar of het pakje wel bezorgt wordt. Eerder heb ik meegemaakt. Dan is er niemand verantwoordelijk.

Gewoon geweldig klantvriendelijk

Heel goede naservice gehad voor mijn kapotte vele radio

Was helemaal goed

Geen opmerkingen het was goed

prima aflevering

snel verzonden. Apparaat in goede sterke verpakking. (Alleen de buitendoos een beetje zwak)

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Goede prijzen, snelle levering, duidelijke communicatie.

Bestellen betalen en leveren kan niet beter

Gewoon goed, wat ik besteld had kreeg ik en best snel.

Gezocht op de site, was overzichtelijk en veel keuze.

Fantastische service!

Gebeld met een vraag over een NMEA2000 netwerk. Mijn vraag werd doorgespeeld naar een technische collega (Jasper?), die me kort daarna terugbelde met uitleg. Daarna bestelling geplaatst. Volgende dag geleverd, met zelfs een uitgeprinte installatiehandleiding. Hulde!

Zwemtrapje

Dinsdag een zwemtrapje besteld donderdagochtend was het al binnen. Ziet er mooi uit op de boot, goede kwaliteit.

Teleurgesteld

Normaal met de bestellingen prima. Juiste product, betaalbaar en snel geleverd. Vorige order met bekerhouders maar 5 leverbaar had er 8 nodig, netjes aangegeven bij de order en 5 besteld. Je zou verwachten ook omdat we het hebben aangegeven bij de comments in de order dat ze contact met je opnemen voor het na leveren van de andere 3 of iets laten weten als ze weer voorradig zijn. Maar helaas. En nu deze week bij onze laatste order die een dag later zou komen zitten we dagen later nog te wachten.

Goede en snelle service

Nemen de tijd voor je en lossen je probleem op

Een hele goede en betrouwbare nauticgear

Hele snelle service, en goede producten, bestel hier heel graag omdat je weet dat wat je betaalt ook krijgt!

Snelle levering voor een redelijke prijs

Niets op aan te merken

Alles naar wens

Tja, wat valt er nog te verbeteren, ik zou het niet weten. Alles is zoals de titel aan geeft.

prima product

Snel geleverd en product zoals omschreven.

Snel

Geleverd vlgs toezegging

Bij navraag wanneer drinkwaterpomp zou komen: Bleek dat de eerste leverancier geen voorraad had. Dit werd dezelfde dag rechtgezet en ontvingen wij deze de vlgde dag. Pomp vandaag geïnstalleerd. De oude pomp ging stuk NA 30 jaar. Dus goede kwaliteit.

Overzichtelijke website en snelle levering

Starbrite Teak Scrub Aluminium Spons gekocht en deze werd volgende dag als aangegeven bezorgd. Product doet wat het beloofd en als ik volgende x weer zou bestellen doe ik dat weer bij Nautic Gear..

Zwemvest past goed. Levering was op tijd.

Alles in 2 keer goed

Bootstoel

Een prima uitvinding. Een bootstoel zonder bevestiging. Neerzetten en weg varen. Heel tevreden dus

Bestelling top, bezorging post nl. waardeloos

Bestelling en verwerking perfect geregeld. Voor het pakket moest ik tekenen voor ontvangst bij de bezorger van post nl. Hij heeft echter het pakket (met een aanzienlijke waarde qua inhoud) gewoon ergens op de haven neer gekwakt en maar zelf voor de aflevering getekend. En als je dan als ontvanger op het pakket zit te wachten en je ziet in ene in de mail dat het is afgeleverd dan wordt je een beetje onrustig...zoeken naar het pakket op een grote jachthaven is dan onbegonnen werk.dus maar een klacht ingediend bij post nl. Dus nautic gear een dikke 10 Post nl. Een supervette 1

Zeer behulpzaam, goed product

Behulpzame klantenservice en snelle levering.

Vlot en netjes

Vlot en netjes

Duidelijke omschrijving, goed product.

Aankoop betrof achteruitkijkspiegel boot. Van belang o.a. de beschrijving van de bevestiging. Was duidelijk omschreven. Spiegel zelf ook prima.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal