Geweldig!

De stoeltjes zitten super, ik ben er heel blij mee. Ze waren heel snel geleverd!

snelle levering producten volgens omschrijving

Snelle service.

Bestellingen worden zeer vlot bezorgd. Ook de goederen voldoen aan de verwachting.

Snelle levering en keurig verpakt.

Zelf goede ervaring met deze watersportwinkel. En daarom voor iedereen aanbevolen.

Snelle levering met en product wat voldoet

goede website, gemakkelijk bestellingen te doen en levering conform afspraken

Goed bedrijf

prima en correct verlopen

zoals het hoort

perfect

4,5 ster omdat er altijd wel iets te verbeteren valt, mijn ervaring: (bijna) perfect.

Super,

Supersnelle levering keurig verpakt, Top..

Duidelijke site, makkelijk om iets te bestellen en snel geleverd. Prima kwaliteit.

Snel

Nette digitale communicatie. Alles was duidelijk en goed omschreven. Spullen snel geleverd.

No nonsense. Snelle levering

Super snel, en duidelijke website

goede service en prijs

Koop hier altijd trouw mijn spullen voor de boot

Snelle levering, kwalitatieve produkten

Wij zijn zeer tevreden met de service en ook de geleverde produkten zijn naar wens.

snelle service

Goede en deskundige behandeling

Zeer goede ervaring

Snelle service en een goed product

Supersnel ,product zoals beschreven

Zeer goede ervaring

helemaal goed

zoals besteld,duidelijk aansluit schema ontvangen,betrokken mensen ik blijf daar klant

Zeer snelle bozorging

12V naar inbouw Usb met spanningsmeter voor aan boord. Op de foto leek het alsof deze bedoeld was voor horizontale installatie. In werkelijkheid is hij alleen bedoeld voor verticaal en de display van de voltmeter ligt nu op zijn kant. Verder prima ding.

Ik bestelde en zag dat het helaas de andere dag niet binnen kon zijn. Na een mailtje gestuurd te hebben namen ze gelijk contact op en hebben ze het gelijk weer bij de retouren gedaan. Super!!

Prima ervaring!

Last minute, op donderdagavond, reddingsvesten voor onze boot vakantie besteld. Maar zaterdagochtend al in huis, wat een service! Site werkt prima en is overzichtelijk, ik raad jullie aan.

Snel geleverd en een goede prijs

Vlotte correcte levering

Zeer snel geleverd

Goed advies, meedenken Top

Onze ervaring is Top De bestelling net voor sluitingstijd opgehaald Nogmaals dank en voor het meedenken

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal