Goed!

Product wat ik bestelde bleek moeilijk leverbaar. Na een mail van mijn kant, verder netjes op de hoogte gehouden door een medewerker. En altijd de mogelijkheid gehad om de order ongedaan te kunnen maken.

Prima onderdelen met goede omschrijving op website

2 klapkikkers besteld en kit. Klapkikkers hadden scherpe prijs. Ergens anders was ie iets goedkoper, maar dan bleek er achteraf geen voorraad e.d.. Dus prima prijs en prima levering. Goede kwaliteit producten op website.

Komt betrouwbaar over

Tijdens het varen met de boot besteld en de volgende dag rond 16:00 uur het pakket al binnen. Snel en betrouwbaar

Snelle levering, goed produkt

Snelle handeling

Ik ben zeer tevreden.

ik zal er zo weer bestellen

Eerst even gebeld om even wat informatie te vragen over een tv. Duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen en daarom voor de 1e keer besteld bij NauticGear en de volgende dag zoals gezegd in huis. TOP!

Rectificatie van mijn eerdere bericht!

Mijn eerdere beoordeling van de levering door Nautic Gear trek ik weloverwogen en naar tevredenheid in. Nautic Gear heeft mijn bericht keurig, snel en op een juiste wijze opgepakt. Mijn klacht(en) zijn serieus genomen, er wordt een en ander uitgezocht en opgelost, precies zoals het hoort. Tijdens een plezierig telefoongesprek deze morgen zijn wat suggesties van mijn kant aangehoord en is de toezegging gedaan daar op een juiste wijze opvolging aan te geven. Het cijfer 7 is in dit stadium welverdiend!

Snel en correct geleverd

Tevreden over de kwaliteit van de bestelling en de snelheid van levering. Zou Nautic Gear zeker aan iemand aanbevelen.

Ergens in de middag besteld artikel werd gelijk verstuurd. De volgende morgen al in huis.

Elke keer zoals verwacht!

Al diverse keren iets besteld. Elke keer zoals verwacht. De producten zijn zoals beschreven. De producten worden ook snel geleverd. In een woord: Top!

Levering erg snel.

Woensdagmiddag bestelt, en donderdag reeds geleverd.

Top zaak

Goede overzichtelijke site, Snelle levering En goede klanten service

degelijk materiaal en keurige verzending

opzoek naar een betaalbaar schakelunit kwam ik bij Nautic Gear terecht correcte nette levering

Goed en snel!

Bestelde produkt een dag na bestelling al geleverd. Netjes verpakt. Heel erg tevreden!

Duidelijke webshop, heel snel geleverd.

Heel ruim aanbod, makkelijk bestellen, en snel geleverd ! Een aanrader.

Fantastisch!!!

Fantastisch!!!

snelle levering, goed product

Iets besteld op donderdagavond rond 19 uur. De dag erna al in huis. Het product was deugdelijk verpakt.

Alles vlgs afspraak geleverd

Kan niet beter

Volgende dag in huis

Vertrouwd adres voor mijn boot gebeuren.

fantastisch en snel geleverd

en prijzen zijn zeer voordelig

Zeer snel en op tijd

Snelle levering voor een goede prijs!

Laagste prijs online voor dit reddingsvest voor kinderen! Snelle levering.

Perfect!

Zeer snelle levering van kwaliteitsproduct

snelle levering, goed product exact volgens specificatie

snelle levering, goed product exact volgens specificatie