Bootstoel besteld, goeie kwaliteit en de volgende dag geleverd.

top zaak, snelle levering en duidelijk als iets niet op voorraad is.

duidelijke site, goede communicatie, snelle levering

top ervaring

Supersnelle verzending en prijs/kwaliteit Alle stukken voor mijn gasaansluiting meteen op stock

was top

snel in huis

goed altjd

Snelle levering en top product

Snelle levering en top product

Super goed

Product gekocht en pas na de terug stuur termijn wilde ik deze monteren, verkeerde maat besteld hier over gebeld en uitgelegt hoe en wat, als u de juiste besteld stuurt u de eerder bestelde terug dan word het geregeld. Dit is pas service top!!!

Top geleverd, lekker snel

Snel geleverd, goede prijs /qualiteit

Snelle levering.

Snelle levering en goede verpakking. Product zoals op site beschreven.

Snelle levering, prima!

Top en snelle service

Vriendelijke mensen en goede service.

Klantenservice 110%

Onmiddelijk antwoord op emails. Meedenken in oplossingen en afspraken perfekt nakomen. Zeer tevreden met Nauticgear!

Zeer vlotte en nette defect afhandeling

Vorige week een waterpomp gekocht. Bij het aansluiten bleek deze niet te werken. Tijdens een gesprek met een medewerker werd snel duidelijk dat de pomp (DOA : Dead on Arrival) was. Meteen een retour ticket ontvangen en de dag erna is de pomp verstuurd. Al met al alweer een zeer prettige ervaring (ondanks de defecte pomp).

Snel en goed en goede prijs

Als je iets snel moet hebben.

Prima cup holders, correcte levering. Top!

Prima cup holders, correcte levering. Top!

Tijdige levering en prima ondersteuning

Ondanks navraag voor de bestelling bleek het bestelde toch niet te passen op de bestaande apparatuur. Keurig advies gekregen over hoe dit op te lossen is en geleverde product kon keurig worden geretourneerd.

Heel tevreden

Al meerder bestelling gedaan, en altijd stip op tijd. Artikels zijn van kwaliteit en juist zo als ik die verwacht? Top.

perfekt

Bestellen en volgende dag in huis. ze doen wat ze beloven. Alle lof.

Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.

De beste en snelste leverancier van dekbeslag in Vlaanderen en omstreken. Zeker een aanrader voor de prijsbewuste zeilende Belg.

Bezorgadres niet gebruikt

Zeer zorgvuldig heb ik mijn factuuradres ingevuld, maar ook een afwijkend bezorgadres. Helaas is het pakje verstuurd naar mijn factuuradres en kan ik het bestelde voorlopig niet benutten omdat we maanden op de boot leven. Gelukkig kon ik een buurman bereid vinden het pakje op te halen. Jammer!!!

Super snel.

Prima.

Snel en correct

omschrijving op de site klopt perfect. levering binnen 24 uur, echt snel. Zeer tevreden over de aankoop en service van Nautic Gear.

Supper snel

perfecte service

Super snel geleverd.

Top,geen loze beloftes maar ze hebben het op voorraad en kunnen daarom ook snel leveren. Ik kom ook int.bedrijven tegen die zeggen het is erg “druk hier”maar het waarschijnlijk zelf ook moeten bestellen???

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal