Uitstekende service

Sinds wij een boot hebben kopen we regelmatig toebehoren voor de boot bij Nautic Gear. De online collectie aan artikelen zijn volgens ons zorgvuldig uitgekozen, want ieder product is tot nu toe naar tevredenheid. Slechts een keer een ankertouw besteld met lichte beschadiging (rafels) in het touw. Zonder problemen konden wij een nieuw ankertouw krijgen. De service was daaromheen snel en uiterst vriendelijk. Bedankt!

helemaal goed

prima website snelle levering alleen was de koelkast niet leverbaar en bovendien 20 euro duurder geworden, dat was wel een dingetje

Snel correct

Snelle levering, binnen beloofde tijd. Duidelijke beschrijving.

De duidelijke uitleg en beschrijving zorgen ervoor dat je snel vind wat je nodig hebt. Zoals veel wordt beloofd qua levering had ik mijn product de volgende dag echt. Dit maakt kiezen voor Nautic Gear aantrekkelijk.

Goed assortiment. Redelijke prijs. Snelle levering.

Snelle levering goede producten

Epoxy Kneedpasta werkt super!

Producten waren de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt.

PERFECT

Snelle levering Nette prijzen

De vulnippel en ventielen voldoen uitstekend. De druivende lierhendels passen helaas niet. Deze wil ik dus graag retourneren.

Product is precies volgens beschrijving en zeer nette en vlotte levering.

Snel compleet assortiment

Prima service, vlotte levering.

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Zie de email

Uw klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Goed materiaal, attente service, mooi assortiment

veel aanbod super snel bezorgt

super betrouwbaar

Zoals een webwinkel hoort te zijn !!

Goede collectie, deskundig en vriendelijk personeel en supergoed bereikbaar, van harte aan te bevelen.

Super bedrijf!

Digitale volt meter gekocht, duidelijk omschreven en makkelijk te bestellen.zodra je het betaald hebt na het bestellen meteen een factuur in de mailbox voor eventueel de boekhouding.meteen een track&tracé erbij en 2 dagen later de bestelling binnen.hier word ik wel blij van van zo'n dienstverlening. BVD

zeer tevreden

Snel besteld en snel geleverd, prima service.

Correcte afhandeling van de transactie

goed product correcte prijs

Geweldige service. Afspraak is afspraak.

Top.

Weer goed

Goed geregeld en snel ontvangen pakket. En tegen een erg scherpe prijs

Snel en goed

Je krijgt snel je gewenste producten van goede kwaliteit

Duidelijke product uitleg op de site maakte de keuze heel eenvoudig

Bestelling correct uitgevoerd,

Mijn bestelling werd conform de afspraken correct en snel uitgevoerd

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal