Snel en correcte levering

top en snelle service

Zeer vlotte levering en correcte spullen

snel geleverd en correcte prijzen

wij gaan zeker nog beroep doen op jullie winkel

Makkelijk bestellen en razendsnelle levering.

Zeer tevreden met de geleverde pomp, is na aansluiting meteen werkend en ruim voldoende capaciteit voor mijn boot.

Super service

Ik had voor mijn bootzijl een te kleine besteld. Mijn fout, maar super opgelost door de verkeerde terug te nemen en de goede snel te leveren.

zeer goed

correct en snel geleverd, ik zal in het vervolg indien mogelijk bij uw bedrijf terug een bestelling plaatsen

Top product en vlotte levering

Product besteld en de volgende opvolgende dag reeds afgeleverd. Keurige levering en goede service.

Prima gedaan

Besteld en de volgende dag alles in thuis. Top

Duidelijke site en Snelle levering

Producten zijn de kwaliteit zoals verwacht.

Heel content

Heel tevreden ...snelle levering..apparaat doet wat het moet doen Groetjes jan

Snel en accuraat geleverd

Een aanbeveling waard

uitstekend! groot assortiment en supersnellenlevering

Ik vond wat ik nodig had. Bestelde in de avond en toch volgende dag al binnen!

Artikel past perfect

Klantvriendelijk!!

Snel bezorgd en nergens goedkoper.

Na eerdere ervaringen wederom erg tevreden over de service van Nautic Gear. Stevig verpakt op tijd bezorgd. En voor een mooie prijs. Ik heb het toilet nergens goedkoper kunnen vinden. Bedankt Nautic Gear!

Nautic Gear altijd top.

Bestel al 10 jaar op watersportwinkelsites maar was nog niet bekend met Nautic Gear. Mijn ervaring na 8 bestellingen: altijd super snel geleverd, altijd nette prijs, altijd wanneer van toepassing telefonisch bereikbaar en goed advies. Chapeau! Met vriendelijke groet Michel Jacobs

Iedere keer weer snel geleverd

Al een aantal keer besteld bij nautic gaat en elke keer is de zending correct en snel geleverd.

Levering niet conform bestelling

4 meter waterslang besteld en 3.7 geleverd , is niet veel maar hoort toch echt niet.

Snelle levering!!

Snel geleverd, wat in voorraad staat, is ook echt in voorraad,

Kies, klik en de volgende dag in huis. Bij andere watersportsites al voorgehad dat artikelen in voorraad zouden zijn tot je bestelt. Ondertussen heb je betaald en zit je te wachten. Bij nautic gear nog nooit voorgehad. Ga altijd eerst hier kijken of ze hebben wat ik nodig heb.

Goed, besteld en geleverd zoals belooft

Gevonden wat ik nodig had voor een prima prijs en snel geleverd

Prachtig

Snelle levering - kwaliteit materiaal

Super snelle service. Top kwaliteit

Super snelle service. Top kwaliteit en zeer goede ondersteuning. S’avonds besteld en de volgende dag al geleverd

goede service snelle levering

aantal keren gebeld over een product iedere keer vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg gekregen na bestelling werd het product snel geleverd ik ben zeer tevreden en zal ook andere dit bedrijf aanraden

Snelle levering, keurig en met zorg verpakt. Kwaliteitsvol product zoals beschreven in de webshop.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal