Goed en snel

Gelijk de volgende dag in huis. Keurig!

In de middag besteld en de andere morgen binnen.!! Zeer goed verpakt klasse.

Goed assortiment en snelle levering

Het vinden van het juiste product is simpel tot aan het bestellen en afleveren verloopt het zoals je zou verwachten.

perfect

snelle afhandeling. duidelijke communicatie wanneer het bestelde product wordt geleverd

top juiste service en snelle levering voor de juiste prijs.

top juiste service en snelle levering voor de juiste prijs.

Gemengde gevoelens

Hoewel de levering van mijn uiteindelijke order probleemloos was was ik teleurgesteld dat de door mij gewenste kijker die in de website werd geadverteerd eerst out of stock was maar na een telefoontje van mij in het geheel niet meer leverbaar bleek. Slordig beter up-to-date houden van Uw webshop gewenst

Product is naar oude adres verstuurd

Nadat ik een negatieve recensie had ingeleverd heeft Nautic Gear met mij contact opgenomen. Mijn mails bleken in de spam folder van Nautic Gear te zijn gekomen, waardoor ik geen reactie mocht ontvangen. De negatieve recensie belandde niet in de spam :-). Ik heb uitgelegd dat een handmatige bestelling naar het oude adres is verstuurd, ondanks dat ik het nieuwe adres had doorgegeven. Men heeft inmiddels een nieuw exemplaar naar mijn nieuwe adres verstuurd, waardoor ik mijn review nu positief invul. Wel jammer dat je eerst een negatieve recensie in moet vullen, voordat er actie wordt ondernomen.

Snelle uitstekende levering.

Zeer tevreden...

alles netjes en snel geleverd.

zoals altijd prima in orde!

Zoals wel vaker, eerst snel en duidelijk telefonisch advies. Daarna correcte levering.

Al jaren een vertrouwde leverancier met zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Is standaard mijn eerste keus.

Snel, correct, kwaliteit

Had een nieuwe boot gekocht, dan wil je graag alles weer in goede staat maken. Naast het assortiment, de eenvoud van bestellen, zijn de leveringen goed verpakt, en snel ter plekke. Helemaal blij met deze om-line shop. Ook de filmpjes bij sommige producten zijn.prettig voor het maken van een gewogen oordeel.

Tevreden klant

Vlotte service, correcte levering, prima product

Goed verpakt en snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit tafel en top assortiment

Vind het een beetje vreemd als je per 4 fenders een vulknippel krijgt en je koopt er 8 dat je er dan maar 1 krijgt. Voor de rest goede prijs kwaliteit verhouding en lekker snel

voldoet aan verwachting.

bestelling binnen 1 dag in huis.

Snelle levering van top accessoires voor de boot

Bestelling wordt snel geleverd. En als je bestelling terug stuurt vind restitutie van de betaalde bestelling snel plaats. Dus geen dagen wachten op je geld. Goede kwaliteit van de geleverde spullen. Ga zo door.

Producten zijn snel geleverd. Wel kreeg ik mailtjes over afronden van betalingen. Dit doet het systeem denk ik als je producten selecteert en daarna besluit om niet te kopen. Dit is een pintje dat verbeterd kan worden.

Slechte service

Heb een impeller setje besteld de helft zat er niet bij na gebeld te hebben zou ik terug gebeld worden niks gehoord .nog een keer gebeld zou weer terug gebeld worden nog niks gehoord .kan de waterpomp nu niet in elkaar zetten en dus nie varen dus niet zo blij Mvg martin

Prima afhandeling en een snelle service

Perfect artikel en snel bezorgd

Artikel ,vlagmast houder, voldeed helemaal aan de verwachting en volgende dag al bezorgd top

Aflevering 1 dag later

Door de pakketdienst is het pakket één dag later afgeleverd. De kaart was dubbelgevouwen. Dat vond ik een beetje jammer.

super goed

snellelevering goed bedrijf

snel geleverd

zeer snelle levering het pakket zou vrijdag komen maar was er donderdags al top

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal