Product

Goed product voor een nette prijs

Zoals gebruikelijk inmiddels: goed

Na vele jaren klant is het werk dat ze leveren heel goed.

Prima dienstverlening

Alles zoals overeengekomen

Besteld en volgende dag bezorgd

Was mijn eerste keer en is mij goed bevallen.

Snelle levering.

Snelle levering.

Post nul deed er lang over

Contact gehad met nautic gear. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze namen contact op met post nu en in de middag had ik mijn pakket. Prima service

super

Goede service en snelle levering.

Super snel

Ik zocht voor ons plastic bootje dollen met bevestiging. Super snel gevonden op de site, leuke prijs en combi korting. Volgende dag alles al binnen.

Ze weten waar ze mee bezig zijn.

Ze houden een historiek bij. Dus welke fender had ik 3 of 4 jaar terug ? Geen probleem, direct gevonden. Top !

Nautic Gear Zeer Goed, maar helaas PostNL zeer slecht

Ervaring met Nautic Gear perfect. Duidelijke website. Zeer vlotte afhandeling. Ervaring met de door Nautic Gear gebruikte PostNL voor de bezorging puur slecht. Waardevol pakket, waarvoor getekend moest worden, gewoon voor de deur gezet. Bezorger zelf kruisje gezet als handtekening.

Blijft gewoon goed

Gewoon goed qua levering, ook bij vragen

Ruime keuze

Goede persoonlijke service

En wederom een prima ervaring met deze club!

Op zoek naar een mooie ankerlijn toch maar weer gekozen voor Nautic Gear. 's-Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Ik geloof dat ik in het vervolg niet meer hoef te zoeken naar een prima leverancier van mijn watersport spulletjes;-). Top bedrijf!

Vlot geleverd en prima spul!

Súper

In de namiddag besteld en de volgende dag 11 uur de kaart en pomp al binnen! Nautic Gear komt afspraken na, dat is wel eens anders met webshops

Snel en duidelijke informatie

Het gewenste artikel was op voorraad en de bestelling verliep vlot. Vanaf de bestelling werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het bestelproces. Uiteindelijk werd het bestelde artikel vlot geleverd en bleek zeer goed verpakt te zijn om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Kortom, uitstekende service.

snel en goed

duidelijke site, prima verzending en goede prijs

Op voorraad, snel geleverd en administratief correct afgehandeld.

Producten uit voorraad leverbaar, groot assortiment, vlotte manier om te bestellen en snelle levering... om maar enkele van de pro's te benoemen. Verzending via PostNl liep niet helemaal volgens plan. Bestelling werd niet op leveringsadres afgeleverd maar op een wat verder gelegen ophaalpunt nadat aanvankelijk een dichter punt werd gecommuniceerd door PostNl.

snelle afhandeling

super snelle verzending en een topproduct

Snel en goed geleverd!

Op donderdag besteld en vrijdag zoals op de site ook bezorgd. Dit is waarmaken wat je beloofd! Grote klasse

goede service, snelle levering en goede info over de bestelling via mail

Goede site, keurig op tijd geleverd en goed geinformeerd via mail

Heel snelle bezorging. Product prima.. maar Verpakking kan beter.. ..product kwam door verpakking heen. ..

super

prima site, snelle betrouwbare levering

Tv besteld, de volgende dag al in huis Tv module besteld goede informatie vooraf. Goede service

Prima levering en bereikbaarheid

Snelle levering en goed materiaal

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal