Uitstekende winkel.

Prima informatie, snelle leverering.

Valt niets op aan te merken. Zelfs telefonisch goed bereikbaar voor nadere informatie.

Snelle en goede afhandeling

Snel geregeld website duidelijk en in een wip bezorgd

Goede snelle service.

Ruim assortiment snel en goed geleverd.

nette levering

op tijd geleverd en goed verpakt

Snelle levering en product als beschreven.

Snelle levering, product als beschreven en tegen een zeer concurrerende prijs. Fijne webshop!

Snel geleverd, goede prijs

Oke

Supersnelle levering

Snelle levering, goede communicatie over bezorging en scherpe prijs-kwaliteitverhouding, top!

Helemaal tevreden!!!!

Ruime keus, goeie prijs en snelle levering!! Helemaal TOP!!!

Half tevreden

Propellerhoes gekicht. Levering snel en correct. Jammer waren er veel verzendkosten en niet gratis retourneren. Al bij al dure hoes...

Gemakkelijk en vlot

Heel tevreden van de Nautic Gear service ! Kijken bestellen betalen en leveren binnen 3 dagen. Gewoon TOP

Prima afhandeling

Alles snel en goed afgehandeld

Voor de aankoop wat gegevens opgevraagd van de aankoop. Ze nemen rustig de tijd om je vragen te beantwoorden, verder is alles goed en snel verzonden.

Prijs oké. Snelle levering

Snelle levering, prijs oke

Snelle levering, maar nog geen factuur ontvangen via de mail.

De prijzen die genoemd worden op jullie site, corresponderen niet met de eindafrekening, die liggen ca. 20% hoger. Misschien btw verschil? Het zou dan wel beter zijn om prijzen inclusief btw te vermelden. Ook i.v.m. prijsvergelijking met andere leveranciers. Wordt nu een beetje op het verkeerde been gezet.

Mooi leverings proramma, voor nette prijzen, en snelle levering.

Mooi leverings proramma, voor nette prijzen, en snelle levering.

top

zeer vlugge levering

Ondanks dat er op de site stond dat de levertijd drie dagen was kwam mijn bilge pomp de volgende dag al binnen. Super!

Bestelling voldoet aan de verwachting

Precies wat ik wilde. En snelle levering.

Had dringend 24 v meterjes nodig , dag erna geleverd , top

goede producten

producten voldoen aan de verwachting,en snelle gratis levering.

Lekker snel uitgeleverd

Alles klopt

Snelle verzending, goede prijzen en veel producten op voorraad.

Ik zocht een bilge pomp die geen problemen geeft. En vond deze van Whale. Tenslotte vertrouw je je boot aan zoiets toe. Dus dan is de prijs van minder belang. Hij bevalt tot nu toe prima.

Super snel geleverd

Goed en snel geleverd