Goed en tevreden

Super snelle en correcte levering!

Snel en goedkoop.

Snel en correct

Tv voor 20uur bestel en de volgende dag binnen .

Bestelling snel en compleet

Heb een marifoon besteld en een vlaggenstok met vlag. Het was snel binnen.

PostNL zette het zonder te bellen buiten bij het bellenbord neer waar ik het later vond

Product precies wat ik verwachtte, maar PostNL belde niet aan maar zette het zomaar neer bij het bellenbord buiten de afgesloten deur, dus had door iedere voorbijganger meegenomen kunnen worden. Heel slecht dus.

Op tijd geleverd, maar op mijn retourzending nog geen reactie.

De verschillende zaken die ik had besteld werden snel geleverd. Van de set van 4 fenders/stootkussens was er één lek. Die heb ik teruggestuurd met het retourformulier in de (originele) doos. Na enige weken heb ik een nieuwe stootwil ontvangen.

Snel geleverd en prima prijs

Net niet

Redelijk snel items verzonden. Helaas was er 1 item wat als actie gratis zou worden bijgevoegd niet meegestuurd. Na email contact zouden ze me het uit "coulance" nasturen. Waarom uit "coulance"? Waarom dat wantrouwen naar de consument? En emailcontact was vrij bot, dus nee, ik zal er niks meer kopen.

Top voor elkaar, snelle levering !

Super voor elkaar

Cijfer 7

de Yachticon Super Reiniger werkt zoals verwacht

Prima verpakt en snel geleverd

Ventilatieroosters zijn prima zoal ik gehoopt had , snelle levering en goed ingepakt , zeer tevreden

prima bedrijf, snelle service

snelle service

Zeer snelle levering

Spullen voor mijn sloep besteld en binnen een no-time was het binnen. De materialen zijn van een zeer goede kwaliteit en zeker niet duur.

Heel snel heel adequaat, factuur direct. Heel blij mee.

Super service en mooi op tijd geleverd

Goed assortiment en goede service. Op tijd geleverd en netjes op afspraak geleverd. Netjes verpakt en zoals verwacht.

Product zoals omschreven

Extreem snel bezorgd

Savonds besteld, smorgens al in huis! Goed ingepakt en helemaal naar wens! Duidelijke omschrijvingen op de website dus als je verschillende onderdelen moet hebben kom je er makkelijk zelf uit!

Positief

Goed advies in een prettig gesprek.

Professionnel

Une annonce claire et précise sur le produit et le prix. Une livraison rapide et un produit très bien conditionné. Je recommande.

PrimaGe

Geleverd zoals het hoort

Snel en goed.

Snel en goed.

Snel gevonden en ontvangen!

Ik vond jullie shop/winkel meteen op internet en zo ook het gewenste artikel.

top

snel en goed