Gewoon goed

Teleurstellend

Alle zaken rondom bestellen en leveren zijn prima zoals het hoort. Maar waar ik mij enorm aan erger is dat ik voor een nippel, die zo in een envelop door de brievenbus kan €6,- aan verzendkosten moet betalen en het dan geleverd krijg in een doosje dat ook nog eens volgepropt zit met papier voor vulling. Zeeeer klantonvriendelijk en een verspilling van geld en marerialen.

Altijd goed

Zeer netjes altijd

adequate verwerking en stipte levering

Goed.

Snelle verzending en snelle reactie op mijn vraag.

Rubberboot besteld, voldoet aan verwachting en beschrijving. Binnen 24 uur geleverd, kan niet beter.

Prima overzichtelijke site, uitstekende producten

Na wat strubbelingen met de site, Nautic Gear mensen contact gehad. Werkt nu wel. overigens prima producten. Zeker aan te bevelen.

levering bestelling is correct verlopen

Vriendelijk,goede service, en snel geleverd

Heel mooie stevige glazen. Super content. Ook een toelevering.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Goede service en advies na telefonisch contact

Zie boven. Verschillende bestellingen die ik heb gedaan werden vlot bnezorg.

Snel en goed!

Probleemloos.

Is goed en snel afgeleverd.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Goed en lekker snel helemaal top

Goede service en punctueel daar houden we allemaal van

Service goed

Prettig bedrijf

Snel besteld en snel in huis.

Gewoon goed

Mijn bestelling kwam op tijd. Telefonisch nog wat vragen gesteld over het product en goed op weg geholpen

De bestelling is correct verpakt en verzonden.

heb de cerosine kachel nog niet gebruikt omdat de brandstof hier niet meer op voorraad is. dus daar wacht ik even op.

Goede en snelle bezorging.

Goede ervaring met hen. Overzichtelijk en goed op de hoogte houden van de bezorging.

Snel

Snelle levering van mijn Foetsie Tonysun petroleumkachel! Nederlandse gebruiksaanwijzing! Na levering een mail met handige gebruiktips! Een top kachel en een tevreden koper!

prima ga zodoor

prima website en artikellen die bij anderre boot websides niet voor handen zijnen prima prijzen

Duidelijk, snel, prijs-kwalitei

Zeer duidelijke informatie op de website Hele goede prijs-kwaliteit verhouding Snelle aflevering

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal