Zeer correct

Telefonisch contact, perfect

produkt volgende dag on huis prima

Snelle levering, prima boxen

Boxen voor bootje. Geluid is prima.

Goed verpakt en een snelle levering. Het product werkt goed en we zijn zeer tevreden. We komen voor meer bestellingen hier zeker terug. Groetjes Peter.

Snel en goed geleverd

vlotte service

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Helaas product gekocht dat niet bleek te passen. Ook het retourneren verliep makkelijk en snel.

Top geregeld

Zo als ik van jullie gewend ben

Vlotte levering

Duidelijke site. Makkelijk te vinden wat ik nodig had.

Hetgeen besteld snel geleverd! Onderdeel niet voorradig ! Dit werd netjes gemeld met de vraag of het dan nog wilde hebben of wilde afbestellen!! Keurig binnen afgesproken tijd nageleverd! Top dus!

statement op web site: van volgende dag geleverd dat klopt helemaal

statement op web site: van volgende dag geleverd dat klopt helemaal

Bestelt artikel werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting.

besteld geleverd en retour

Ik had wat besteld heel snel geleverd maar het klopte niet helemaal maar is ook geen probleem om het retour te sturen!! Perfect geregeld allemaal.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering!

Duidelijk en vooral zeer snel

Goede overzichtelijke site, makkelijk om precies dat te vinden wat ik nodig had. Ook de levering was super snel.

Keurige levering

Je besteld ultraflex kabels 2 stuks van 9 ft en je krijgt 1 van 9 ft en 1 van 7 ft Na telefoontje met de firma Alles opgelost

Past niet helemaal

Hij past niet op mijn buitenboordmotor van 15pk.

correcte service

Prijzen zijn concurrentieel, bestelling verloopt gemakkelijk en de verzending is correct.

Product zoals beschreven en levering op tijd

Goede ervaring,

super tevreden

snelle levering en super uitleg

Snelle en prima levering

alles vlot afgehandeld. Pakketje was wel ook prima via een brievenbus pakketje te leveren en dat is vanuit een stuk milieubewustzijn natuurlijk veel beter.

Goed product en snel geleverd

Voor mijn boot zocht ik een kleine vlaggenmast met vlag die ik op de railing kon bevestigen. Via Google kwam ik bij Nautic Gear terecht die een passende vlaggenmast met bevestiging aanbood. Ook de vlag kon ik daar bestellen. De aanbevolen maat voor een vlag bij de lengte van de vlaggenmast die ik wilde leek me wat klein, daarom heb ik (eigenwijs) een maatje groter besteld. Dat bleek een goede keus, de aanbeveling lijkt dus niet helemaal te kloppen. De levering kwam op de beloofde dag met PostNL. De vlaggenmast was gemakkelijk aan de railing te bevestigen. Daarvoor was een 5 mm inbussleutel nodig die helaas niet bijgeleverd wordt. Een ander minpuntje van de RVS vlaggenmast van het merk Talamex was het dopje dat aan de bovenkant zat. Ja, zat, na één vaartochtje was het losgelaten en kwijt. Ik zal dus op zoek moeten naar een nieuw dopje. Verder ben ik heel blij, eindelijk een vlag(getje) op mijn boot.

Deskundig advies, meedenken en snelle levering

S avonds bestellen, dag erna geleverd.

Snel en netjes verpakt

De bestelde materialen eten compleet degelijk verpakt en snel geleverd

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal