Nog niets ontvangen bijna een week geleden besteld

Bestelling zou snel geleverd worden was allemaal op voorraad na een week nog niets ontvangen

Persoonlijk en vakkundig geholpen

Was een item vergeten in mijn bestelling. Ik belde en het werd toegevoegd aan mijn zending. Die was er overigens spoedig bij mij aangekomen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Levering conform toezegging, goede prijs en kwaliteit

Fijne webshop met een goede klantenservice

Goed advies voor het bestellen nieuw type toiletzitting voor een oud model Jabsco toilet

prima, snel en betrouwbaar

De keren dat ik hier iets besteld heb verliep dat altijd goed, vlot en efficiënt Een enkele keer moest iets geretourneerd worden en toen werd er goed meegedacht met mij als klant..

Zeer snelle levering, correct verpakt , en duidelijke omschrijving van het product.

Super goed

Snelle levering. Retour gestuurde snel gecrediteerd. Prima zaak

Zeer goed bedrijf

Ik had mijn bestelling een dag ervoor laat besteld en de volgende dag al in huis ik kon meteen aan de slag

goede service

Het pakket was op de verkeerde plek afgeleverd, maar na 1 telefoontje hebben ze gelijk de bestelling opnieuw verzonden en zelf de rest afgehandeld.

Snelle levering, goede klantenservice

Ik heb voor en na verschillende aankopen contact opgenomen met de klantenservice. Altijd redelijk snel bereikbaar en met goede service. Bestelde producten snel geleverd.

Voldoet aan verwachting

Goede kwaliteit

Doen wat ze beloven

Leveren conform verwachting.

Veel voorraad en lage prijzen

Duidelijke website. Lage prijzen en snelle levering. wat wil je nog meer.

Zeer goede en snelle levering

Snelle levering en goed verpakt

Duidelijke uitleg en goede levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Altijd snelle levering en prima kwaliteit. Geen andere leverancier voor mij!

Goede en snelle service

De schroef was snel besteld en geleverd

Voordelig prijzen en snelle verzending

Voordelige prijzen en een snelle verzending zeker een aanrader

Uitstekend en supersnel!!

Ook al bestel ik per ongeluk nèt het verkeerde onderdeeltje; men staat je per tefefoon netjes en zeer deskundig te woord en sturen je de link met wat je nodig hebt. Geweldig! Als ik weer wat nodig heb kom ik direct bij jullie!

Snel geleverd voor goeie prijs

Snel geleverd. Alleen het in elkaar zetten van de trolley ben ik niet tevreden over. Zit in elkaar maar durf ik er een buitenboord motor op te zetten?

Goed spul

Goed spul

Makkelijk spullen bestellen

Handige site, veel spullen en goed overzichtelijk

Top!!!

Snelle levering en het juiste voor een aantrekkelijke prijs. Gewoon top!!!

Levering snel ontvangen

Bestelling was zeer goed verpakt en compleet! Mooi product!

Prima product, snel geleverd

Kwaliteitsproduct van een bekend watersportmerk. Past precies op de as van de ruitenwissermotor. Bovendien snel geleverd. Zeer content, net als bij de afhandeling van eerdere bestellingen.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal