Snelle en goede levering!

Mijn bestelling (2 jerrycans) zat heel erg goed verpakt, in een grote doos met daarin veel opvulchips. Netjes geleverd door postnl.

Geleverd als besteld.

zie boven

Snel geleverd plus Nederlandse gebruiksaanwijzing bij de marifoon

Vlotte bediening

Zeer vlotte levering

Snelle en goede leverancier

Keurig te woord gestaan. Alles wordt netjes afgehandeld en geleverd. Perfect bedrijf. Zoals het hoort.

Prima hou

Inmiddels een paar x besteld, alles goed verzorgd en op tijd geleverd. Zeker een aanrader!!

Alleen kreeg ik op de factuur een verkeerd afleveradres bij PostNL waar ik over heb moeten bellen. Het systeem had had het niet goed verwerkt maar ik kon er vanuit gaan dat het goed zou komen zei de medewerker. Dit was inderdaad het geval.

Gewoon prima

Super Snel

Turbo levering

Probleemloze levering

Ik heb online 4 stuks brandstofjerrycan besteld, zelf af te halen in Veenendaal. Bestelling stond bij aankomst gereed en werd in 'no-time' en uitermate vriendelijk geholpen waarna ik mijn reis weer kon vervolgen.

Keuze genoeg en snelle levering

Volgens afspraak, morgen in huis, bestelling snel geleverd Breed assortiment erg prettig.

Prima.

Goed.

Perfecte levering

Direct bevestiging per mail. Binnen 1,5 dag werden onze stoelen geleverd. Netjes verpakt. Precies wat je hoopt!

De site is duidelijk, zodat ik snel de juiste oplader kon vinden.

Snelle levering & TOP product

In het kader van het managen van verwachtingen gaven ze op de website een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Echter was het de dag er op al bezorgd, dus daar word ik altijd blij van. Verder is het een super degelijk systeem met oprecht een zeer eenvoudige installatie. Ik heb solar dakventilator gekocht (75mm) en op mijn surftrailer geïnstalleerd. Het is simpel gat van rond 95mm boren (in betonplex in mijn geval), gat met de randsealer afgesmeerd, goed laten drogen, ik kon helaas er niet goed bij om het te schroeven, dus ik heb het systeem met polymax gekit en zo vast als een huis! Het was een zonnige dag om het systeem te plaatsen en begon direct al af te zuigen!! Je hoort een licht gezoem, maar heb er 0,0 last van. Mijn trailer staat in de carport en buiten dus dikke prima. Accuduur test ik nu en komt al ruim boven de 24 uur (zonder tussentijds op te laden). Ik ben enthousiast dus kan ik het zeker aanbevelen!

snelle keurige levering

een snelle levering van het aangebodene. Mooi afgewerkt. helaas geen keuze uit lengte van de val.

Snel en goed

Duidelijke webshop en zeer snelle levering voor een redelijke prijs

Heldere site, levering helemaal volgens afspraak en snel.

Heel snelle levering, goede kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit reddingsvest. Prijs kwaliteit in orde.

Super snel geleverd.

Super snel geleverd.

Redelijk

Omdat telefonisch zaken konden worden afgehandeld ben ik wel tevreden

Goede ervaring vlot geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd . Ga er meer materiaal vandaan halen.

defect item werd zonder probleem vervangen

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal