Zeer sympathiek bedrijf

Bij telefonisch overleg dacht adviseur actief mee hoe ik kon voorkómen dat ik bij hem een compleet product bestelde. Uniek! Uiteindelijk heb ik dat product toch besteld en had ik het de volgende dag al in huis. Zeer goede koopervaring.

Voorraad webwinkel is up-to-date.

Supersnelle levering en tegen goede prijs

Aangenaam verrast, fijne afhandeling door een correct bedrijf. Iets nodig wat ze verkopen....,zoek niet verder, bestellen, de dag nadien heb je het. Enkel de koerierdienst kan het verprutsen (wat bij ons spijtig genoeg veel te vaak van toepassing is......)

snel geleverd wat ik gevraagd heb

duidelijke webe site

Van groen naar wit , top!

Boot is weer als nieuw!

goed podukt, snelle levering

toppie

Weer prima geregeld

Ik heb een set nieuwe landvasten besteld. Verschillende maten en verschillende kleuren. Bestellen was erg makkelijk en de levering de volgende dag. Ik vind het top. Groeten Erwin

Prima, zoals je van een webshop ook mag verwachten. Prijzen zouden nog wel wat scherper kunnen.

Degelijk spul, snel geleverd

Had voor een zelf te bouwen powerstation 12V onderdelen nodig zoals metertje en stopcontacten. Vond het bij NauticGear een beetje aan de dure kant maar het bleek ook véél degelijker en mooier afgewerkt te zijn dan je in de auto-accessoireswinkels vindt. Goeie investering dus. En levering de volgende dag is bij dit soort speelgoed natuurlijk ook fijn!

Perfecte service

Toestel omgewisseld, nieuwe koelkast doet het prima

Snel geleverd, zonder problemen

Na telefonisch contact met een medewerker is de bestelling direct klaar gemaakt voor verzending en 2 dagen later bezorgd.

Prima, levert binnen 24 uur

Ik vond het vriendelijk dat mijn bestelling ook telefonisch gedaan kon worden , omdat mijn pc stuk was ! Dank hiervoor

Snelle levering, prima communicatie, goed product

Snelle levering en service!

Groot aanbod boot artikelen voor een mooie prijs. Uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling en een snelle levering. Ga er zeker nog vaker bestellen!

Prima webshop

Mooi product en snel verzonden, goede verpakking. Top gewoon

Mooie wandsteun voor tv

Voor onze caravan opzoek naar een goed en makkelijk beweegbare muursteun. Deze uiteindelijk gevonden en de steun werd binnen 1 dag geleverd. Het plaatsen moet nog even gebeuren. Dik tevreden over Nautic Gear

Goede informatie, snelle levering, product voldoet aan omschrijving, kortom prima!

Nette en snelle levering

In de avond besteld , en de andere dag geleverd. Netjes verpakt.

Héél goed!

Ik was wat vergeten bij mijn bestelling, maar na een belletje kon de nabestelling er nog bij in de zelfde zending. En had het toch nog de volgende dag in huis. Geweldig!

Gewoon ok

Op tijd het juiste product geleverd

Alles prima

Inductorstraat 16