Goede afspraken

Zeer snelle levering. En zeer tevreden.

Goede webshop

Besteld en netjes geleverd op de afgesproken dag

Super snelle aflevering.

De aflevering was zoals beloofd, correct.. En makkelijk om de bestelling te plaatsen. Ik heb alleen jullie proberen te bellen onder dit nummer wat op de site staat.0138 744755....hier zijn jullie niet bereikbaar onder. Ik wou nl een beugeltje bestellen voor de tv op te hangen .. En vragen welke geschikt was. Groetjes Agnes van der Meulen

Super service

Super service

Elke keer zeer snelle levering aan correcte prijs

Topteam

Eind van de middag besteld, volgende dag geleverd

Snel aan het einde van de middag nog ff een metertje besteld, direct volgende dag geleverd. Dikke 10 daarvoor.

Goed en snel geregeld

Ook makkelijk retour - wel alleen op jouw eigen kosten

Gemakkelijk besteld op tijd geleverd

snel besteld en snel geleverd

snel besteld en snel geleverd = goede ervaring

keurig geholpen

Ik had een bepaalde sjorbandbeugel nodig met bepaalde afmeting tussen de boorgaten. Medewerker is er keurig eentje uit magazijn gaan halen en heeft het opgemeten. Perfecte maat en snel geleverd.

Levertijd langer dan verwacht

Patrijspoorten besteld, levertijd 2 tot 3 weken, na een maand zelf gebeld en bleken net binnen. Product is mooi maar de omschrijving ivm dikte van de wanden klopt niet. Heb voor de zekerheid eerst maar 1 stuks besteld, bleek qua maat niet te passen (dikte wand), dus terug moeten sturen ( extra kosten) kleinere besteld ( 1 stuks) bleek goed dus 5 na besteld. Jammer dat er geen bijpassende boutjes en moeren bijgeleverd worden of minimaal geadviseerd wordt.

snel en goed!

Snel en goed. Niets aan toe te voegen.

Alles goed verlopen.

Ook retourneren is goed verlopen.

ok

bij ophaalpunt laten bezorgen daardoor binnen een dag in mijn bezit

Snelle levering en prima kwaliteit voor een goede prijs.

Snel

Snel, prima pr-kw

Goede ervaring met nautic gear

Prima ervaring met nautic gear. Product werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Snel geleverd volgens afspraak

Snelle en uitstekende service

Vriendelijke medewerker, klantgericht en behulpzaam. Levering al de volgende dag, ronduit fantastisch!

Even zoeken naar werking,

Goede lier,maar zou wel blij zijn met Nederlandse beschrijving .

Nautic Gear maakt waar wat ze zeggen. Top.

Zeer goede ervaringen.

Netjes op tijd. Product ok.

Ziet er goed uit, alleen het “raampje” zit gedraaid ten opzichte van de klok zelf. Tevens geen Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Alles goed geregeld

Goed geregeld alleen jammer dat niet alles in een keer kwam

goede verzorging en voldoende snel.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal