Good and quick communication and service

Snelle levering en communicatie

Snelle levering en een kwalitatief product

Snelle levering en een kwalitatief product Maar vooral de vriendelijke parket bezorger is veel waard

Goed en betrouwbaar, snelle service

Op de door mij gevraagde dab geleverd

Snelle levering .

Makkelijke website goed te over zien

Mooie spullen, niet te duur.

Goede webshop, alles is goed te vinden en word snel verstuurd.

Zo als het hoort.

Gewoon keurig.

Altijd goed en snel!

On de loop ven de jaren heb ik al heel wat bestel altijd op tijd.

Zoals altijd een zeer snelle en goede service.

Al meerdere malen iets besteld en altijd snel en in een stevige verpakking geleverd.

Positief, snel en volgens afspraak.

Redelijk

Echter deed het product niet aan mijn wensen

Helemaal top

Had een korte vraag ivm voorraadaanduiding van een minder courant tv-toestel. Hierop zeer snel een antwoord gekregen en dezelfde dag de bestelling nog geplaatst. sAnderdaags werd deze al netjes geleverd in BE. Vlotter dan dit kan het niet. Helemaal top ervaring

Produkt als omschreven,makkelijke site netjes verpakt en op tijd geleverd

zie bovenstaand

Fantastic service!

Completely satisfied of the service related to my latest order with Nautic Gear. Clear and comprehensive web shop. Effective response to questions and information request by phone. Flexibility in accommodating an extra item, forgotten in the main order, into the package without incurring in additional shipping costs. Perfect packaging, delivery in less than 24 hours, competitive prices! If this is the standard service for all orders and products, I'd definitely recommend Nautic Gear!

Netjes aan de telefoon en vlotte levering!

Er werd netjes mee gedacht en we kregen keurig een mailtje dat de stoel due wij graag wilden hebben,weer voorradig was. Snel besteld en de volgende dag in huis...Top! Helaas was de poot niet lamg genoeg,die hebben we vandaag dus moeten terug sturen. Helass hebben jullie geen stoelpoten van 70 cm. Verder al een paar keer iets besteld bij jullie....en wij zijn zeer tevreden klanten!

Goed en snel

Goede levering en Goede spullen en op tijd geleverd

Goede spullen , snelle levering

Snelle service en levering

Goed en snelle service

Gebeld om advies; men stond mij vriendelijk en adequaat te woord!!

Zie boven

snel en adequate leveing

Positief

Prima bedrijf!

Snelle levering, heldere communicatie product voldoet aan verwachtingen.

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

Vandaag besteld, morgen in huis! product doet wat het doen moet.

Meteen de volgende dag in huis!!

TOP!!Meteen de volgende dag al in huis!!

Wel jammer dat niet alles op de website leverbaar is/niet op voorraad.

Zeer goede communicatie

Steeds van hun woord , je weet wat je aan hen hebt Top mensen en super vriendelijk

Snelle en goede levereing

Snel de producten binnen conform de afspraak via website, prima wnkel

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal