Snel en voordelig

Scherpe prijs kwaliteitsverhouding

Goede prijs en snelle verzending.

Goede prijs en bericht als speakers verzonden waren, gewoon goed geregeld.

Zeer snelle levering

Alles wat ik zocht vond ik gemakkelijk terug op de website en aan een correcte prijs. Alles werd één dag later reeds geleverd. Zeer tevreden.

Snelle service en kwaliteit

Sinds 2 jaar koop ik bij Nautic Gear, ik krijg advies over mijn aankoop en alles wordt netjes en vlot geleverd

Vlugge en heel goede service

Al verschillende producten besteld en altijd tevreden. Voldoet aan de verwachtingen . Voor herhaling vatbaar. MvG René

Kwaliteit van het product niet het verzenden waard.

De rvs wasbak 300x330 is van dermate slechte kwaliteit dat deze niet verzonden had mogen worden. Waar ik wel over te spreken ben is de manier waarop ik telefonisch ben geholpen om het product retour te sturen. Dus product onvoldoende maar klanten service 9+ Vriendelijke groet jeroen Kaptijn medemblik yacht service

Goed netjes alles op tijd.

Snel en correcte prijs

Degelijke artikels aan concurrentiele prijzen. Correcte levering

Niet de beloofde 1 dag levertijd.

Voor de 4e keer komt mijn bestelling niet de volgende dag aan, terwijl dit wél op de site wordt vermeld. Navraag leerde dat een deel van de bestelling niet op voorraad was, dat had ik moeten zien op de site. Mijn tip zou dan zijn om de klant even op de hoogte te brengen dat het iets langer duurt en dat pas alles verzonden wordt als de bestelling compleet is. Ik ben gewend van andere leveranciers dat zij versturen wat op voorraad is, dus een deel-bestelling. Uit het oogpunt van verzendkosten begrijp ik dat niet iedereen dit doet, maar laat de klant dan in ieder geval wat weten.

Uitstekend, snelle bezorging

Materiaal besteld via de website, snel en compleet geleverd, prima in orde!

Uitgezocht materiaal naar wens ontvangen ( geen rommel )

Heel goed en in een dag geleverd

Snel en goed

Goed overzicht op de site ,bij aflevering klopte alles.

Goeie prijzen snelle levering

Goeie prijzen snelle levering

Snel en correct !

Zoals beloofd

Supersnelle levering en goed verpakt

Verrekijker gekocht en deze werd supersnel geleverd. Verpakking dik in orde en mooie duidelijke website.

Aankoop prima verlopen

Binnen 3dagen waren de ruitenwissers geleverd.

Doet wat is beloofd. Adequate info over levering

Zoals alle bestellingen: prima organisatie.

Supersnelle service

's Avonds besteld en de volgende dag al binnen!!! Netjes verpakt, mooi product!

Prijs is goed en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Correcte levering

Prima communicatie en op tijd geleverd

Keurig verpakt en volgens belofte de volgende dag geleverd.

Prima in orde!

Prima prijs Snel verzonden Goede communicatie