geweldig service.

helaas verkeerde zending van u kant,had paraffine besteld en kreeg petrolum. Toch blijft ik klant bij u.

Goede afhandeling vaan de bestelling

Vlotte levering van de bestelde goederen

Snelle en perfecte levering

Vandaag bestellen morgen binnen super

Produkten ok, maar de verpakking van de meerpennen is ronduit gevaarlijk!

De produkten zijn goed . Jammer genoeg geen levering naar Luxemburg en dus erg omstandig om naar Duitsland te laten leveren. Alles is tegenwoordig verpakt, maar jullie meerpennen niet. Die staken half uit het pakket en waren ronduit gevaarlijk voor leveranciers en mijn nichtje die de boel in Duitsland ging halen. Verder tevreden.

supersnel en kloppend!!

Dank voor de prima service

Goede communicatie, behulpzaam en volgens afspraak!

Goede communicatie, behulpzaam en volgens afspraak!

goed geregeld

Snelle levering , mooi led tv’tje prima allemaal

Gewoon vlot geleverd , niets op aan te merken

Na contact via de support tot volle tevredenheid geholpen en waar nodig advies gehad. Jasper en Vincent dachten goed mee en ik kreeg een prima aanbieding.

Super snelle levering en top producten

Ik heb nu meerdere keren spullen bij Nautic Gear besteld en telkens was de levering super snel en goed verpakt. De producten ben ik ook erg tevreden mee. Aanrader!

Correct en snel geleverd!

Bestelling om 15.00uur gedaan, volgende ochtend geleverd. Product zoals omschreven op de duidelijke website. Ik kom zeker terug.

Verzending vlot, slecht verpakt.

De verzending was erg vlot, maar ik was erg verbaasd hoe de antenne verpakt was. Er zat wat bubbelfolie omheen, maar het puntje van de antenne stak er al doorheen omdat de verpakking gescheurd was.

snelle levering prima materiaal

zondag besteld, maandAG al in huis

HEEL GOED

VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS TOP!!!

Vandaag besteld morgen in huis

Goede snelle levering en service

Eenvoudig besteld, betaald en snel geleverd.

Top product

Top producten , bestelling zeer snel geleverd.

alles prima in orde

alles prima in orde

Slecht mbt de schroefhoes

Nog geen een keer kunnen gebruiken. Met het straktrekken van het koordje brak het al. Zonde van het geld. Ben zeer benieuwd wat er gebeurt met de rest van de artikelen als ik die straks ga gebruiken.

Voordelig en snel geleverd

Snelle goede levering.

Snelle goede levering.

Goede website Goede levering van de spullen

Goed!

Snelle levering, goed verpakt.

Het product was gelijk dezelfde dag opgestuurd en van een uitstekende kwaliteit.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal