Het product was gelijk dezelfde dag opgestuurd en van een uitstekende kwaliteit.

Watersportzaak aan huis!!

Voor mij als booteigenaar en geen watersportzaak in de buurt is dit de oplossing. Gewoon bestellen en zeer snel in huis. Ook handige artikelen in aanbod waar ik nog niet van gehoord had zoals waterlijntape waar ik gelijk van heb besteld en weer volop zin in voorjaar en bijna alles al in huis!!!

Goed, snelle bezorging!

soepel

UITMUNTEND!!!

Net bootje aangeschaft en of je nu komt voor 15 euro of 1500 euro, altijd zelfde service. Liever daar tien euro meer met hulp en expertise, dan voor paar rot centen naar Bol o.i.d. Verzending ook zeer snel. Zij onderscheidingen zich echt in positieve zin.

snel en alles volgens afspraak

voor nu ok

Snelle levering de volgende dag in huis.

Om 16:00 tankgevers doorgegeven en het blijkt de volgende dag al in huis te zijn. We zijn tevreden.

Heb gekregen zoals verwacht

De kwaliteit van mijn bestelde producten zijn zoals ze omschreven staan. Snelle levering.

Snel maar transport Schade

Blik antifouling heeft op de rand bij de deksel een flinke deuk opgelopen door PostNL. Jammer en lastig te openen nu.

is mooi afgewerkt en prima materiaal

Alles is zeer snel verwerkt en het product is mooi afgewerkt en van uitstekende kwaliteit.

Dsnelle levering na telefonisch overleg

Levering prima verzorgd. Voorraad niet voldoende voor mijn ordertje, maar dat kan gewoon gebeuren!

goede webshop

kennis van zaken, heel goed te woord gestaan bij telefonische informatie, leveringen op tijd.

Jammer van de dure verzendkosten

Jammer van de dure verzendkosten

Prima voorelkaar

Goed materiaal tegen een nette prijs

Snel, voordelig en ruime keuze.

Na veel zoeken op internet kwam ik bij Nautic Gear en vond daar alles wat ik zocht voor een prima prijs. Uitstekende afhandeling via mail en supersnelle bezorging.

Gewoon perfect!

Prima site, snel besteld, snel geleverd, niet te duur en alle grote merken onder één dak. Dus gewoon perfect!

fantastik

zeer goede ervaring

Professioneel

Zg

Niks op aan te merken, vlotte levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Kennis van zaken

Makkelijk besteld en snel geleverd

Producten voldeden volledig aan de verwachting. Tussen het moment van bestellen en leveren diverse keren per mail op de hoogte gehouden mbt de levertijd

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal