Snelle levering tegen een prima prijs.

Ik heb nu al een aantal keren bij Nautic Gear spullen voor onze boot besteld. Nautic Gear heeft een groot assortiment tegen een concurrerende prijs. De levertijd is altijd kort en hoef je dus geen week te wachten op je spullen. Top brdrijf

Beetje jammer

Sensoren prima. Zien er degelijk uit en op tijd geleverd . Bij bestellen wordt een kunstof flens geadviseerd. Is een enkelzijdige flens zonder boutjes. Niet ideaal qua montage en sterkte Zie ik later dat ze ook degelijke dubbelzijdige rvs flenzen hebben. Adviseer die er dan bij! Nu zit ik met twee plastic flenzen die ik niet gebruik(had twee sensoren besteld) verder alles prima

Goede communicatie en een snelle levering.

Zoals gebruikelijk alls weer goed en supersnel vanuit voorraad geleverd.

Zeer goed advies gehad van Cliff en bestelling binnen 24 uur in huis.

Breed aanbod met goede prijs/kwaliteit verhouding

Wanneer ik iets nodig heb is Nautic Gear een van de online winkels waar ik graag shop. Meestal is het beschikbaar tegen concurrerende prijzen. En mocht er iets even niet zijn, dan doen ze alle moeite het alsnog te leveren. Een aanrader dus.

Perfect.. zoals altijd

Perfect.. zoals altijd

Zeer snel verzonden

Het flesje was erg klein ( was belend) maar kwam in een mega grote doos ? Scheelt veel verzendkosten als je het in een enveloppe zou versturen.

Niet alleen voor nautische toepassingen

Wij kochten er tape bedoeld voor zeilreparatie, wat ook prima werkt op de tent. Breed assortiment en snelle verzending.

Keurig, maar helaas ouderwets betalingsproces

Snel geleverd, goed product voor goeie prijs. Het betalingsproces waarbij nog een randomreader gebruikt moet worden is wel omslachtig, daar zijn vlottere methoden voor.

Bestellen was eenvoudig en het bestelde werd ook snel geleverd. Alleen vervelend dat er bij het elastieken koord geen mogelijkheid was om een grotere lengte te bestellen en dat er ook niet aangegeven stond dat het om een stuk van één meter ging.

Ongekend snel geleverd!

Ze doen wat ze beloven, de volgende dag had ik de spullen al in huis!

Compleet aanbod van artikelen, snelle levering.

Ik zocht voor mijn buiten douche een paar luikopeners vond deze op de website. Snelle levering tegen scherpe prijs.

Ik houd niet van verplichte velden.

Ik houd niet van verplichte velden.

Goede telefonische uitleg en ondersteuning gehad voor de aankoop

Ik heb telefonisch contact op genomen voor de aankoop. Ik kreeg een goede uitleg, advies en antwoord op overige vragen. Het product is dezelfde dag nog verstuurd en dus snel ontvangen.

Betrouwbaar.

Snelle service duidelijkheid over het product.

Na bestelling volgende dag in huis.

Professioneel. Snelle en correcte levering. TOP. !

Snelle heldere communicatie en goede service!

Helemaal super behandeld

Een van de items die ik besteld had zat niet in de doos, zonder enig probleem is het item alsnog gestuurd! Super goede service

Zeer klantvriendelijk en meedenkend met de klantwens

Zeer klantvriendelijk en meedenkend met de klantwens

Super tevreden

Als ik wat bestel kan ik het heel snel al ophalen. Personeel is heel vriendelijk

Heel tevreden

Goede en snelle levering

Artikel was exact wat ik besteld had. Goede, uitgebreide, sortering in de webshop.

Snel gevonden en snel geleverd

En voor een prima prijs

Goede, snelle service

Heldere, duidelijke communicatie, makkelijke site

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal