Maakt gewekte verwachtingen waar !

Het proces van kiezen uit het het assortiment op de Nautic Gear website t/m de levering verloopt probleemloos en binnen 24 uur. Dat kan alleen als daar een sterke organisatie achter zit. Dat is hier voor 100% het geval. Prima in orde.

Super snel

Gisteren besteld en vandaag in huis

Online bestellen

Supersnelle levering, top!!

Zie hierboven

snelle en goede service

na bestelling de volgende dag geleverd . zeer tevreden. wel lastig dat nu bij elke bestelling wordt gevraagd een beoordeling te geven.

snelle levering en goed product en goed communicatie

Zoals altijd, snelle levering en product zoals omschreven.

Scherpe prijs, goed produkt snel en goed verzonden

Breed assortiment tegen goede prijzen en mooi snel en op tijd geleverd.

Breed assortiment tegen goede prijzen en mooi snel en op tijd geleverd

Snelle levering, juiste produkt.

Produkt snel geleverd.

Snel en goed!

De bestelde spullen ( stootwillen / stootblokken en lijnen ) werden snel en goed verpakt bij mij thuis afgeleverd Dit tegen een scherpe prijs.

Prima, goed en snel

Prima, goed en snel

Vlotte en correcte levering

Vlotte bestelling, betaling en levering van de producten! Producten doen wat ze beloven (zoals beschreven op site en reviews)!

Goede uitleg en leverting

Was op zoek naar een dieptemeter, maar er zijn er zoveel. Na een goede uitleg via de telefoon tot een beslissing gekomen. Dieptemeter besteld en de volgende dag al gratis geleverd. Goede service, zeer tevreden

Perfect geregeld

Betrouwbaar, directe levering, goed verpakt.

Veel waar voor betrekkelijk weinig geld. Snelle verzending, en goed verpakt. Kortom: professioneel en betrouwbaar.

Pakket werd volgens afspraak bezorgd. Ales ok

snelle service

correcte en snelle service

uitstekend

Goed bedrijf keurige levering

Doen wat za zeggen snelle levering en goede kwaliteit

Goed contact en service

Telefonisch goed bereikbaar. Kennis van het het product. Goed advies

Goede producten en levering supersnel.

Ene dag besteld de dag erop in huis en op stookgebied voor petroleum op het juiste adres.

Mooie site en snelle levering

Ik ben bij toeval bij Nautic Gear terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een Albin pomp. Ik heb deze besteld en deze is keurig netjes de andere dag al bezorgd.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal