Mooie site en snelle levering

Ik ben bij toeval bij Nautic Gear terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een Albin pomp. Ik heb deze besteld en deze is keurig netjes de andere dag al bezorgd.

GEWELDIG

ik was op zoek naar een zelfde ventilatienippel als wat ik al had, meneer nam de moeite om in t magazijn te gaan kijken en beschrijfde het onderdeel. Super service

Super snelle levering. Werd dag erna al geleverd.

Besteld en heel vlug geleverd. Netjes verpakt. Het echte branden weet ik nog niet.

Zeer goede ervaring

Ik had een technische vraag ik werd keurig gebeld en geholpen

snel geleverd

Uitstekend.

Had onjuiste product besteld. Retour zending direct beantwoord. Restitutie aankoopbedrag binnen vier dagen. Chapeau.

Goed verpakt, snel geleverd, niets op aan te merken.

Vragen vooraf beantwoord, snelle bezorging, goed verpakt.gebruiksinstructie schoort tekort.

Ik had een vraag over de bestelling die ik wilde doen. Mijn vraag wed snel telefonisch beantwoord. Bestelling was makkelijk, Bezorging de volgende dag. Het bijgevoegde instructie boekje om de kachel in gebruik te nemen vond vond ik niet duidelijk genoeg. Ik heb een you tube filmpje van een andere leverancier opgezocht waarin het aansteken en gebruik van de kachel getoond werd.Kachel doet het goed.

Wederom een perfecte levering

Ook deze bestelling verliep weer vlekkeloos . Zeer blij met de service en snelle levering van Nautic Gear.

prima levering, correct en snel

goede snelle levering, correct en goed verpakt. nog niet gebruikt, maar dat komt het volgende vaarseizoen wel

Product volgens verwachting!

Mooi spul en super snel in huis..

Goed product, snel geleverd, jammer van de bijgesloten lege batterij.

Verrekijker met ingebouwd digitaal kompas werkt alleen met een volle batterij. Jammer dat ik moest wachten tot de winkels open waren om een nieuwe te kopen, de mee verkochte batterij was leeg. Lijkt me niet moeilijk daar een controle-puntje van te maken voordat het product de deur uit gaat...

Het bestelde artikel netjes en correct ontvangen. Op de afgesproken dag en tijdstip.

Uitstekende opvolging van klacht

Ik had Talamex zuivere parafine besteld, maar heb De Parel gedesaromatiseerde petroleum gekregen. Volgens de bijgeleverde brief was dat hetzelfde product, maar dat bleek niet zo. Na het uiten van mijn onvrede heeft NauticGear heel adequaat en netjes gereageerd. Zij hebben aangegeven dat ze de productwisseling niet zonder overleg hadden moeten uitvoeren en hebben onder coulance een nalevering van het correcte product gedaan. Heel netjes gedaan!

Wat een topspul

Zoals altijd, uitstekend

Snel en goed

Volgende dag bezorgd

Snel maar art. was te groot. Geretourneerd.

Kostte 7,25. Heb creditnota ontvangen; in email gevraagd hoe het geld nu teruggestort wordt. Graag incl. 7,25.... Nog geen antwoord gekregen

Dik tevreden

Snelle levering, overzichtelijke site met ruime keuze

Sorry Ik heb de fenderhoezen te klein besteld Ik moet ze nog terug sturen En een maatje groter bestellen M

Product snel geleverd. Ook voor support goed bereikbaar

Snelle levering, snelle correctie bij defect product

Ik had wat kleine onderdelen besteld en één daarvan bleek defect te zijn. Na een kort telefoontje werd de dag daarna alweer een vervanging geleverd. Top!

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal