Goede levering, netjes verpakt, goede informatie, wel een dag later dan verwacht.

Makkelijk en snel!

Wat ze op voorraad hadden was na de bestelling de volgende dag in huis.

Nette prijs en op tijd geleverd, volgens afspraak

Snelle en correcte levering

Prima materiaal en snelle levering

Snelle leverIng

Snelle levering goede service

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Grote sortering , snelle levering.

Zie boven .

fantastisch, overzichtelijke website, snel geleverd

Wegens het aanschaffen van een camper opzoek naar diverse 12Volt handige apparaatjes gevonden op de website van Nautic Gear, mooie prijzen... goed en overzichtelijk weergegeven. Snel bestelt en de volgende dag al geleverd.... fantastisch

zeer goed

.................................................................................................................................................. zeer goed

Enorme levertijd

@ jaar wachten totdat mijn biminitop weer leverbaar was!! tussendoor paar keer telefonisch contact gehad en werd weer geadviseerd om later de site in de gaten te houden. uiteindelijk heb ik heb kunnen bestellen :-( andere artikelen zijn in het verleden wel goed gegaan.

Volgende dag in huis, zoals elk jaar met de antivries.

Super tevreden

Ik zocht een polish om mijn polyester huif van camper te poetsen en heb dit gedaan met Star Brite Premium Marine Polish wat een geweldig resultaat en een super glans

Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Perfecte levering

Zeer positief

Ik werdt goed ter word gestaan, en vakkundig voorgelicht. De levering van de artikelen gebeurde volgens afspraak. Een pretige ervaring met Nactic Gear.

Helemaal goed.

Bestelling snel en goed verpakt geleverd door PostNL

Artikel niet in voorraad. Werd gebeld voor alternatief. Financiën en levering vlot geregeld. Top.

Voorbeeldig

Snelle afhandeling

snelle en correcte levering

positief

Top Service!!

Snelle levering. S'avonds besteld volgende dag in huis. Voldoende voorraad!!

Een snele levering en uitstekende communicatie ,

Ondanks een probleem met Post.nlwas mijn pakje bijzonder snel geleveerd. Ik heb ook een snele en vriendelijke feedback op mijn mail gekregen .Dank U

Vlotte levering en goede kwaliteit

Via Nautic Gear een 12 volts schakelpaneel besteld. Reeds een dag later geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding. Ik ben dus zeer tevreden.

Goede producten

Zeer goed.

Snelle levering en goed product.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal