Goede winkel

Ik heb mij bestelling heel vlug gekregen was goed verpakt en is zoals in beschrijving op site. Ik raad u deze site

Duidelijke omschrijving op de site , Correcte levering. Nederlandse gebruik aanwijzing. En als laats, je eigen koffie !!!

Degelijk en snel

Goed advies, scherpe prijzen en snel geleverd

NauticGear heeft een ruim aanbod en veel op voorraad. Ik heb goed advies gekregen over de mogelijkheden voor de audio en navigatie.

top! binnen 1 dag alles in huis! en een goed advies vooraf via de telefoon.

uitstekend

Prima en snelle levering

Snel en goed geleverd.

Zie boven.

Super spul en snelle levering

Goede prijs, perfecte levering.

snel en accuraat geleverd

Snel bezorgd, prima service. Vraag: de TN 00308836 94BA 15D Deze hebben een dubbele contactpunt, helaas kom ik hier niet mee weg de lamp brand maar er gaat geen tweede branden vanaf het tweede punt.

supersnelle verzending

snelle verzending

Snel en goed.

Zoals gezegd snel en goed. Niets op aan te merken.

Snelle bezorging.

Keerklep gekocht, werkt goed alleen matige kwaliteit. Maar ja !;... voor die prijs gewoon goed.

Goed bedrijf

Betrouwbare

Verschillende bestelling gedaan en elke keer zijn de goederen conform geleverd

Keurig en correct geleverd

Duidelijke site, goed informatief. De levering was snel en correct.

Goed advies en snelle levering

Duidelijke voorraad indicatie en snelle verwerking van de opdracht. Advies wel prima duurde alleen wat langer voor ik antwoord kreeg op een per mail gestelde vraag.

zeer goed ervaring

door veel stres en jaren bezig om digitenne goed te krijg maar weer een nieuwe antenne gekocht ,Banten DVB-T/T2 antenne voor de boot , heb deze antenne vlug gekregen en geïnstalleerd en ja eindelijk goed beeld en meer zenders en geen stilstaand beeld moet wel 12 volt op dit had ik bij een andere shop niet gekregen ,daarom kreeg ik nooit goed beeld, ben erg tevreden met deze antenne eindelijk geen stres meer om goed beeld op tv te krijgen ,eerst omschrijving gelezen ik denk ga het proberen. en het klopt wat ze zeggen. kan deze antenne aan bevelen

Goed zo!

prima snel geleverd

Ruime keuze bootparasols en bimini’s

Bootparasol besteld, deze is redelijk zwaar qua stof en plastic binnenzijde, doordat deze vrij lang is nl. 165 cm. Kon ik deze niet opbergen in de opbergvakken, deze teruggestuurd, verder prima afgehandeld. Mvg. C. Kuijf

Perfecte service en snelle verzending

Snel verstuurd, maar beviel niet

De service was goed, het product was echt niet mooi. Lastig online in te schatten

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal