Positief

Er mist 1 ster omdat de gratis (aktie) tijdschriten op waren. Mvrgr. Thijs Blatter

Voor de eerste keer besteld. Alles duidelijk aangegeven Zeer snelle levering

goed en snel

goed en snel

Zeer snelle levering

S'middags om 16.00 uur besteld andere dag om 15.00 uu geleverd, top

snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over het zeer snel, correct en goed werkend product..

Ik heb met de bestelling van een brandstoftank het volste vertrouwen gekregen in deze webwinkel. In de namiddag besteld en de dag nadien reeds afgeleverd zoals werd beloofd. Het product voldoet bovendien helemaal aan de verwachting en is exact zoals in de website wordt voorgesteld. Ik kan deze winkel dan ook aan iedereen aanbevelen.

Als je iets besteld hebt prima maar ik een product terug gestuurd maar ik wacht nog op mijn geld

Tot zover wel maar als ik een product terug stuur met de door u geleverde retour label dan verwacht wel mijn geld terug. Vr.gr.wijbrandi

Goed geregeld, helaas beperkt assortiment

Helaas heb ik niet alles dat ik nodig had bij Nautic Gear kunnen bestellen. Hetgeen ik besteld heb is, zoals ik gewend ben, keurig netjes geleverd.

Snel en betrouwbaar

Producten als omschreven, snelle levering, redelijke prijs.

prima service

Schakelaar besteld, ontvangen en gebruikt: prima

Makkelijk via website te bestellen. Levering op de volgende dag, zoals beloofd. Niks mis mee.

Snelle levering.

Top product voor een top prijs

Arikel voor mij Cobb bbq was hier de goedkoopste van allemaal en de levering was heel snel!!!!

We zochten een trapladdertje Prima product en prijs Snelle levering!

Snel en correct

Zeer snel en degelijk materiaal!

Goede service, snelle levering

Vragen werden snel beantwoord, kon makkelijk nog een artikel toevoegen aan de bestelling nadat deze geplaatst was.

Veel keuze uit meerdere producten

Snelle levering en prima bedrijf

top besteling snel in huis

snele levering

Ongekende service

TV besteld en vlot geleverd. Probleem met scherm, mailtje, bellen en direct omruilen aan de balie. Meteen wat extra info omtrent functies betreffende streamen ed. Eerlijk advies gekregen, dank daarvoor!! Een aanrader dit bedrijf.

Snel en goed

Snelle levering en het product is goed verpakt en werkt super.

Makkelijk bestellen zeer snelle en correcte levering

Uitstekende service

Wat een eerlijke leuke betrouwbare kundige gastvrije kerels werken hier!

Fijn om hier zaken mee te doen

Bestellen ging makkelijk en levering de volgende dag waardoor wij verder konden met ons project voor de Classic Dakar.

Snelle levering, scherp geprijsd.

Ruim sortiment voor een scherpe prijs. Vindbaarheid van artikelen op de site mag wel even een kritische blik overheen.

Goed contact en site snelle levering toppie

Goede ervaring

Inductorstraat 16