Super goed en supersnel

Zoals het hoort.

De zaken die ik besteld had werden snel (2 dagen) geleverd in goede staat zoals was afgesproken.

Snel en correct

Na eerst een vraag te hebben gesteld waarover keurig werd teruggebeld rond 18.00 uur besteld, dag erna 09.45 in huis

Zeer snelle service

Volgende dag al bezorgd, netjes verpakt

super bedrijf ondanks foutje

producten besteld en de volgende dag was het in huis. Bij het uitpakken zat er een verkeerd product bij in. Gebeld en een paar dagen later was het bestelde product in mijn bezit. Zonder die fout zou ik het bedrijf 5 sterren hebben gegeven.

Snelle levering!!!!

Zoals altijd, snel en goed

Super snel geleverd in degelijke verpakking

Nauticgear maakt beloftes waar. Volgens de website op voorraad en is dus ook op voorraad. Snelle reactie met bevestigings mail en track en trace welke goed te volgen is. Super!!!!

Zoals altijd prima

Op tijd. Correct zonder beschadiging geleverd.

Snelle levering, prima product

Roerbladen besteld voor buitenboordmotor. Informatie op de site was helder en en to-the-point. Levering snel.

goed en snel

Helemaal zoals je hoopt dat het zal zijn

Geen loze beloften, echt binnen de beloofde tijd de juiste producten geleverd.

Goeie spullen in een noodtempo thuis

Mijn zoveelste bestelling bij Nautical Gear voor onze nieuwe sloep. De website is overzichtelijk. De spullen zijn goed en de levering is erg snel. Bij eerste opgave wordt op vrijdagavond aangegeven dat het dinsdag komt, maar de volgende ochtend komt al de update dat het er die zaterdag al is. Het nieuwe anker direct geprobeerd en we liggen rotsvast in het midden van de plas.

uitstekend en snel,zoals ik gevraagd had.

schitterende service

Zoals eerdere bestellingen, heel goed!

Zeer tevreden. Levering volgens afspraak in een degelijke verpakking. Uiteraard zijn de bestelde producten van een goede kwaliteit, zoals verwacht. Top!

Fout op de website

2 stuks inbouwspot Talamex Merope besteld. Volgens de website zou de gatmaat 51mm zijn. Zou dus perfect passen in de bestaande gaten van 55mm. De werkelijke gat maat is een ovaal varierend van 65 naar 75mm. Met terugsturen van een ander artikel slechte ervaring gehad. Hoop werk aan gehad met vermaken van de gaten. Later nog telefonisch contact gehad. Info op de website was door fabrikant aangeleverd. Zodoende beoordeling aangepast.

Snel super geregeld!

Mooi product voor scherpe prijs, en zoals beloofd heel snel geleverd!

Supersnel geleverd en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Prima product, erg blij mee.

super heel tevreden.

fijne ervaring en goede service, kom zeker terug!

Tevreden over service en produkt

Minder over niet correcte aflevering door PostNL

aflevering liet even op zich wachten

Doordat er 1 van de producten niet het volledige aantal gelevend kon worden stond de hele order op hold met de kans dat later in de week toch alles in zending geleverd kon worden. Na een telefoontje met nautic gear om toch maar de rest al vast te sturen is direct de order verstuurd. (trouwens een hele aardige medewerker die me rustig en netjes te woord stond)

Top bedrijf

Altijd snelle levering, goede prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Echt TOP!!!

Om 20:00 uur in de avond besteld, de volgende dag geleverd!! Top!!!

Prima, snel

Prima, goed advies