Makkelijk te estellen en prima service.

Goed spul, snelle levering

alles volgens afspraak!!

product werd goed verpakt en volgens afspraak de volgende dag verzonden. Ik ben tevreden!!

Overzichtelijke site, snelle levering, product naar wens, top!

Zeer goed geholpen

Deskundig geholpen.

Boothoes besteld op de maat die werd aangegeven. Na enkele dagen nog niks in huis. Bleek uitverkocht. Dit was op moment van bestelling ( nog) niet zichtbaar op de site. Na telefonisch contact kwam er na 2 dagen toch 1 binnen. Deze hoes bleek nogal groot uit te vallen. Hierover weer gebeld met klantenservice waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. Kleinere maat besteld en past perfect.!!! Kwaliteit is zeer goed. Al met al een zeer goede ervaring en kom hier zeker terug.

Snelle hulp

Prima geholpen

Zeer snel geleverd en goed verpakt !

Precies wat ik nodig had en op tijd..

Prettig

Gratis vulnip niet geleverd

Bestelling gedaan waar ik een gratis ventiel voor de fenders kon vullen zat noet bij de levering erg teleurgesteld

Doen wat ze zeggen, Prima!

Zeer goede ervaring met dot bedrijf. Bestelling via internet

Lekker snel op het afgesproken tijdstip geleverd. Super stoel voor op de boot. Blij mee. Vindt mijn rugje heel fijn

Ik had een bootkussen en een muggengordijn voor op de boot besteld. Deze werd snel geleverd. Zoals staat aangegeven. Goede producten. Degelijk!

Goede levering

Prima snelle service

Supersnelle levering.

Zondagavond besteld, dinsdagmiddag geleverd.

alles goed en snel geleverd

De website is duidelijk en de artikelen worden goed en snel geleverd.

Supper snel

Supper snel binnen 24 uur

Scherpe prijzen en vooral super snel verstuurd

goeie service

hele goeie service

Werkt goed ,alleen waren ze zwart in plaats van wit

Snelle levering.

Duidelijke uitleg na mijn vraag via de mail. En daarna goed service en snelle levering.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal