Verkeerde foto op de website

Omdat ik aangaf dat de verkeerde vlaggenstok was geleverd werd ik door Nautic Gear gebeld. Het was wel de juiste en de foto van een aan beide kanten taps toelopende en donker geverfde zou worden verwijderd. Zo werd gezegd. Want deze werd niet meer geleverd. Ik kon het product terug sturen, maar het is was een Vaderdag cadeautje en mijn man wilde toch graag zo’n vlaggenstok als op de (verkeerde) foto en heeft de stok op een timmerwerkplaats laten bewerken zodat hij wel past, ook moest er een pot donkere beits aangeschaft om het te evenaren. Echt een domper en geen oplossing waar wij blij mee waren. Voor veel geld een hele simpele stok.

Goede klantenservice

Door een fout van Post NL was mijn bestelling verdwenen. Nautic Gear heeft contact opgenomen met mij en heeft kosteloos een nieuwe levering gestuurd. Heel vriendelijk geholpen

Verkopen slechte producten

Een product gekocht van circa 130 euro. Montage volgens de officiële gebruiksaanwijzing gedaan. Bij het monteren van het product brak gelijk de steun af. Hiervan een foto gestuurd naar de klantenservice en gevraagd voor een oplossing. Na een paar dagen wachten op reactie was de conclusie dat het m’n eigen fout is en ik de bevestiging apart kan aanschaffen twv 30 euro. Tevens verwijst de klantenservice naar een apart blaadje waarom staat dat het af kan breken, helaas was deze vastgeplakt aan de reclame boek, waardoor dit niet gezien is. Al met al een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Update: na deze beoordeling is er contact opgenomen om over deze ervaring te praten. Alhoewel ik nog steeds vindt dat het materiaal te zwak is, heeft het bedrijf een nieuwe bevestiging toegestuurd om zodoende goed mee te werken.

Vlotte bezorging

Over website en aflevering geen enkele klacht Alleen werkt het bestelde onderdeel niet en zal ik het terug moeten sturen Benieuwd hoe dat zal gaan De site van litho is trouwens slecht

Zeer snel geleverd

Super zeer snel geleverd. En goede prijs.

Een beker was stuk, bordje en bakje niet helemaal goed geproduceerd

Super snel geleverd

Mooie stoelen en zeer snel geleverd. Om 18.00 uur besteld, volgende dag om 10.00 uur al in huis.

Snel, goed contact

Super snelle levering

Na driemaal rappelleren en een maand later kon andere leverancier niet aangeven of én wanneer de bestelling zou komen. Via Nautic Gear werd de pomp de volgende dag geleverd

Goed en op tijd geleverd

Voor herhaling vatbaar

Zeer klantvriendelijk en supersnelle levering ook bij eventuele retouren

Duidelijke website, snel bestellen en ook altijd volgende dag in huis. Bij eventuele retour ook later dan 14 dagen geen discussie maar wordt altijd netjes geregeld!

goed advies en snelle levering

Zoals ook bij vorige bestellingen goed advies en snelle levering voor normale prijs.

Snel en correct

Mijn bestelling via de website was klantvriendelijk, correct en was snel geleverd, ik ga dit voor de toekomst zeker onthouden en zonodig gebruik van maken.

vlotte levering

Gekocht een digitale waterkaart van Nederland voor gebruik op een Simrad kaartplotter. Deze Navionics kaart kan regelmatig worden geactualiseerd via het internet. Toch bleek de info wat achter te lopen en ook waren enkele doorvaarthoogten van bruggen onjuist.

professioneel

Geleverde producten zijn niet op elkaar afgestemd

Tv antenne besteld voor ontvangst KPN-Digitenne. 15 meter extra coax kabel bijbesteld. De levering was heel snel en compleet. De standaard coax kabel die erbij hoord is 0,5 mm met bijbehorende aansluitingen. De extra coax kabel van 15 m. Is echter 0,7 mm en daar passen de aansluitingen niet op. Erover gebeld en die mijnheer zou eens kijken of ze ook kabel van 0,5 mm hadden en zou terug bellen. Heeft niet teruggebeld, dus zoek het lekker zelf uit met je niet passende aansluitingen. Overigens werkt de antenne niet beter dan de antenne van KPN.

Zeer professioneel

Ik had een bestelling gedaan en toen moest ik er nog iets bij bestellen. Na één e-mail werd er voor gezorgd dat de bestelde items werden samen gevoegd zodat er geen extra verzendkosten bij kwamen!

snel en goedkoop

alleen jammer dat je voor een klein artikel wat in een enveloppe past, en nu in een veel te grote doos zit, meer aan verzendkosten kwijt bent dan het artikel zelf

Zeer snelle levering

Donderdag besteld volgende dag in huis

Alles top! Snelle levering goede prijzen.

snelle en correcte levering

zie boven

Uitstekend, snel geleverd, prima prijs.

Duidelijke site, deugdelijke producten. Ik kon snel vinden wat ik nodig had en de volgende dag had ik het in huis.

Bestellen, betalen en leveren

Vond de website er niet heel betrouwbaar uitzien omdat alle artikelen korting hebben. Na de reviews hier gelezen te hebben, toch besteld. Artikelen de dag na mijn bestelling verzonden. Heel tevreden.

Een betrouwbare site

Een duidelijke en toegankelijke site met redelijke prijzen. Vele betaalmogelijkheden en vlotte levering. Je kunt je artikel binnen 14 dagen retourneren maar let wel op: in orginele onbeschadigde verpakking, dus onbeschadigd en ongebruikt . Maatwerk kan niet worden teruggezonden. tot slot: retourneren voor eigen rekening. Een retourformulier wordt met de levering al meegezonden.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal