goede producten snelle levering geen rommel staan altijd voor je klaar

Netjes geholpen

Order lag snel klaar gouw opgehaald perfect geregelt

Top product, snelle levering!

Fijn dat t zo snel geleverd kon worden

Klantvriendelijk

Mijn bestelling is correct en binnen twee dagen bij mij bezorgd.

Gewoon top service

Keurig verpakt en snel binnen. Overigens heb ik deze ervaring al paar keer eerder mee mogen maken. Topservice. Tot de volgende bestelling. Vr gr fam bras

Leveringsproblemen

Ik heb 6 led lampjes besteld begin mei en er 5 gekregen en 1 in nalevering die ik nu nog niet heb. Ik ben, na een email gestuurd te hebben, gebeld door Nauticgear maar nu werd het ergens juli, niet erg bevredigend. Misschien aan te raden een voorraad teller op de website te installeren zodat dit niet meer gebeurd. Ik heb het lampje nog niet en hoop dit wel geleverd te krijgen, wanneer is de hamvraag...

Uitstekende snelle service

In de middag een bestelling gedaan en volgende dag al geleverd, super !!

Zeer snelle levering. Top

Zie boven

Redelijk snelle levering en juiste producten.

Ik mis helaas het gratis boten blad.

Een duidelijke site, mooi materiaal geleverd.

Dit is de eerste maal dat ik een defecte bestelling krijg

Tankdop artikel LT 18642139 besteld en na correcte levering is dit stuk. Bestaat er zoiets als controle vooraf ? In elk geval het onderdeel teruggestuurd en in tegendeel tot bijvoorbeeld zalando mag je zelf opdraaien voor de portkosten van 13 euro. Ik heb dit bewijsstuk samen met defecte tankdop teruggestuurd.

Vlot geleverd en goede prijs.

Vlot geleverd en goede prijs.

Gewoon goed!

Snelle leveringen en producten zoals verwacht.

Top product en super snel geleverd

Top product en super snel geleverd

Product paste niet, maar prima opgelost.

Motor hoes paste niet, maar prima opgelost door Marcel. Let goed op de maat ipv het aantal pk’s. Dit komt niet helemaal overeen.

In 1 woord top

Duidelijke omschrijving op website van producten. Eenvoudige begeleiding betaling. Snelle levering. Zal zeker in toekomst bij Nautic Gear zeker weer shoppen.

supergoed

snelle levering (20.00 besteld, volgende dag geleverd) en exact hetgeen besteld.

Supersnel geleved

Omvormer besteld en de volgende ochtend om 11 uur al thuis bezorgd! Product netjes verpakt!

top

Uitgebreid assortiment tegen nette prijzen

Schappelijke prijzen, snelle levering.

Whale pompje besteld. Het assortiment van de webshop is wat beperkt, maar goedkoop en de volgende dag geleverd! Ik ben tevreden.

Snelle en goede levering!!

Zeeer tevreden!

Super snelle levering!!

Mijn bestelling de volgende dag in bezit, super fijn!!

Snelle levering en probleem perfect verholpen

De titel zegt het al.

Goed product, stevige steel en toch zachte borstel

Probleem met bezorgen door Post.nl. Kreeg 15 juni om 22.05 bericht dat pakket eveneens op 15 juni tussen 11.00 en 13.00 bezorgd zou worden. Track en Trace geen enkele nadere informatie. Pas weer op 17 juni bericht over bezorging. Vaker met Post.nl dit soort onduifelijke berichten.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal